Papara hesap onayı yapılmıyor

Blorienx

Yoctopat
Daha fazla  
Papara hesabımı Papara sorunları olduğu zaman açıp onay işlemlerini yapmıştım. O zaman onay almamıştı daha doğrusu inceleniyor kalmıştı şimdi tekrar isim oldu ve hesabımı onaylaması çalıştım. Fakat hesabım onaysiz gözükmesin rağmen kartı onayliya geçirme yeri yok. Ayrıyeten işlemlerde ise onayin yok diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Papara hesabımı Papara sorunları olduğu zaman açıp onay işlemlerini yapmıştım. O zaman onay almamıştı daha doğrusu inceleniyor kalmıştı şimdi tekrar isim oldu ve hesabımı onaylaması çalıştım. Fakat hesabım onaysiz gözükmesin rağmen kartı onayliya geçirme yeri yok. Ayrıyeten işlemlerde ise onayin yok diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hesap onayı olmadan hangi işlemleri yapabiliriz kral biliyor musun?=

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu analatmanız durumunda sizi onaylı geçireceklerdir, geçirmeseler bile gerekli bilgileri size verirler.

Hesap onayı olmadan hangi işlemleri yapabiliriz kral biliyor musun?=
Hesabına tanımladığın Papara Card'ını fiziki harcamalarda kullanabilirsin. Onaysızhesaplar için bakiye limiti 2.750 TL 'dir ve gelen tutar limiti ile nakit yatırma tutar limiti aylık toplam 2.750 TL ile sınırlıdır. Sanal harcamalarda kullanamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı