Papara hesap onaylanma

Yasin Üna1

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
65
Arkadaşlar herkese iyi günler. Ben Papara hesabımı onaylayamadığım için Papara desteğe mail attım. Bana fotoğraftaki yanıt geldi. Kimlik fotoğrafımı ve ikametgah adresimi istiyorlar. Nedense güvenemedim. Sizin başınıza böyle bir sorun geldi mi? Geldiyse nasıl bir yol izlediniz? Papara hesabına ihtiyacım var ama ikametgah adresini atmalarını istemelerinin sebebini anlamadım.
Ekran Alıntısı.JPG
 
Ben böyle bir şey yapmadım onaylatırken. Bence vermeyin bir sıkıntı var. Böyle bir şey olamaz. Hem daha 1 ay önce ablama da aldık, onda da böyle bir şey istenmedi.
 
Hocam kendi sitelerinde dahi benim dediğim gibi belge istiyorlar.(https://www.papara.com/faq/#!/hesap-islemleri/hesabimi-onaylayamiyorum-ne-yapmaliyim) telefon görüşmesini 1 ay önce yaptım ve yine tekrardan ikametgah ve kimlikli fotoğraf istediler. Artık atacağım gibi işlerimi halledemiyorum. Yapacak bir şey yok.
Paprara müşteri hizmetlerini arar mısınız bir de. Çünkü ben, ablam, arkadaşım hiçbirimiz böyle bir şey yaşamadık. Siz Black kart sipariş ettiniz değil mi?

Ayrıca ben eskiden bir hesabım vardı o hesaba kimliği vs. girdim o yüzden istiyorlar. Uygulamaya dahi erişemiyorum hocam eski telefon numaram vs. kapandı.
 
Yolladım vallahi hocam bir sorun olursa dönüş sağlarım.
Ben daha yeni onaylattım bende de böyle bir şey istenmedi.

Hocam ben çok eskiden bir hesap açtım ve o hesaba kimlik bilgilerimi girdim. O hesabın ne şifresini hatırlıyorum ne de telefon numarasını hatırlıyorum. Yani hesaba giriş dahi yapamıyorum. Bu yüzden Papara'ya mail attım. Benden güvenlik açısından böyle belgeler istediler. Forumlara gittim şikayetvar'a baktım orada da istiyorlarmış. Daha yeni müşteri temsilcisi ile konuştum belgeyi onlarda teyit etti onlar da istediler. Ben yeni hesap açıp eski hesapta ki kimlik bilgilerimi bu yeni hesaby taşıyacağım. Yani sizin yaptığınız gibi yeni hesap açıp direkt bilgilerimi girip kabul sürecini ben eski hesabımda yaptım.
 

Geri
Yukarı