Papara Hesaplarına ve Paralara Ne Olacak? Resmi Açıklama Geldi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Papara_Logo.webp

Papara cüzdanlarına ve içerideki paraya erişim sorunu yaşayan kullanıcıların şikayetlerini yanıtlayan resmi bir açıklama geldi: “Kamuoyuna Duyuru Papara Elektronik Para A.Ş., bir finansal ödeme kuruluşu olarak 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ve 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun başta olmak üzere ilgili […]

Devamı: Papara Hesaplarına ve Paralara Ne Olacak? Resmi Açıklama Geldi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Umarım bloke olan hesaplar, kısa sürede erişime açılır. Bayram öncesi millet mağdur oldu, hoş olmadı. 18 yaşından küçükler için çok alternatif karttı. Altın almaya, birikim yapmaya fırsat sunuyordu. Türlü türlü özelliği vardı da şu saatten sonra milletin kolay kolay güveneceğini sanmıyorum ve transfer ücreti almaması da çok iyiydi. Transfer ücreti almadığı için ve cashbackinden tercih ediyordum da şu saatten sonra muhtemelen ben de kullanmam. Benim hesabım da blokelendi.

En mantıklısı devlet bankasına geçmek bence artık önceden Papara ve ininal kullanıyordum ikisinde de sorun çıktı. Bundan sonra ikisinide asla kullanmam.

@Ali Güngör, forumdan konu kaldırma talebi mi gönderiyorlar? Anlayamadım.

Umarım bloke olan hesaplar, kısa sürede erişime açılır. Bayram öncesi millet mağdur oldu, hoş olmadı. 18 yaşından küçükler için çok alternatif karttı. Altın almaya, birikim yapmaya fırsat sunuyordu. Türlü türlü özelliği vardı da şu saatten sonra milletin kolay kolay güveneceğini sanmıyorum ve transfer ücreti almaması da çok iyiydi. Transfer ücreti almadığı için ve cashbackinden tercih ediyordum da şu saatten sonra muhtemelen ben de kullanmam. Benim hesabım da blokelendi.
Geleceği de belirsiz kararsız kaldım paramı ATM'den çekip komple Nays'a geçmeyi düşünüyorum. Fiziksel kartı da varmış artık. Cashback olarak ikisi de aynı sayılır eskisine göre berbatlar, Nays'da şahsi IBAN olmaması hoşuma gitmedi bir tek. Paparayı seviyordum ama bloke yemediğim halde EFT falan yapılmıyor. Çok bir para yok şimdilik ama ATM'den çekme de kalkarsa kalacak param, yeni para yüklemeye de korkuyorum, bilmiyorum yükleniyor mu...

@Ali Güngör, forumdan konu kaldırma talebi mi gönderiyorlar? Anlayamadım.
100 farklı haber sitesinde yayınlandılar ama Technopat Sosyal'e konu kaldırma talebi göndermeleri enteresan gerçekten.

Geleceği de belirsiz kararsız kaldım paramı ATM'den çekip komple Nays'a geçmeyi düşünüyorum. Fiziksel kartı da varmış artık. Cashback olarak ikisi de aynı sayılır eskisine göre berbatlar, Nays'da şahsi IBAN olmaması hoşuma gitmedi bir tek. Papara'yı seviyordum ama bloke yemediğim halde EFT falan yapılmıyor. Çok bir para yok şimdilik ama ATM'den çekme de kalkarsa kalacak param, yeni para yüklemeye de korkuyorum, bilmiyorum yükleniyor mu?

Bende Papara'yı çok kullandım, çok büyük bir potansiyeli vardı sadece Türkiye için değil yurt dışı içinde öyleydi. Çok yazık oldu.

@yigitms, konu akışını çok bozmak istemem de konu kaldırma talebi göndermeleri mümkün. Konu ismi vermeyeceğim de benim konularımın birisi de mahkeme kararıyla erişime engellenmişti. Mümkün bu. Mahkeme kararıyla erişime engellendiği için moderatörler, mecburen konuyu kaldırmak zorunda kaldı. Konu kaldırılma talebi gönderilmesi mümkün, onun için anlattım.

@yigitms, konu akışını çok bozmak istemem de konu kaldırma talebi göndermeleri mümkün. Konu ismi vermeyeceğim de benim konularımın birisi de mahkeme kararıyla erişime engellenmişti. Mümkün bu. Mahkeme kararıyla erişime engellendiği için moderatörler, mecburen konuyu kaldırmak zorunda kaldı. Konu kaldırılma talebi gönderilmesi mümkün, onun için anlattım.
Yok yasal hakları var her türlü de güçleri forumlara mı yetiyor yani haberlerde, sosyal medyada paylaşılıyorlar zaten. Bir de inceleme altındayken pasif kalırlar diye düşünmüştüm. Böyle yapmaları ekstradan şüphelendiriyor iyice soğudum.

@yigitms, bilemiyorum. Bu konuda yorumsuzum. Sadece herkesin mağduriyetinin giderilmesini isterim. Umarım en kısa sürede herkesin mağduriyeti giderilir. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı