Papara iade süreci başladı

Kötü olmuş :D dolar olması cidden ayrı üzüyor ama pek tedirgin olmanıza gerek yok gibi. Hiç kimseye güvenmemek lazım lakin Papara diğerlerinden biraz daha farklı gibi.

Herhangi gelişmeden haberim olursa da yazarım buraya veya konu açarım. Papara hakkında 2. açtığım konuydu hatta.

Herkese uzun süreden sonra tekrardan merhaba :D bugün iyi haberlerim var bir değerli arkadaşımız sayesinde... Papara'dan artık herkes IBAN'ını kaydedebiliyor. Bu da demek oluyor ki Papara kartınızdaki parayı başka bir karta aktarabiliyorsunuz. Hem de "Fast para çekme" sistemiyle. Yani oturduğunuz yerden. Kısaca parayı kurtarabilirsiniz artık.

Haberi aldığım konu: Papara para çekme işlemleri başladı
Konuyu oluşturan: @Ana De Armas

Bunun için adımlar:

1. adım.
Eki Görüntüle 2614216
Papara'nın direkt bildiğiniz ana sayfasında böyle bir arayüz olacak. Buradan para çek seçeneğine basmalısınız.

2. adım.
Eki Görüntüle 2614217
Sonra zaten yine gördüğünüz gibi "para çek" başlığı altında "IBAN ile çek" kısmı yer alıyor. Buradan bildiğiniz parayı aktaracağınız kartın IBAN numarasını giriyorsunuz. Lakin bu kartın kendinize ait IBAN numarası olması lazım olduğu söyleniliyor. Yani kendinize ait bir kart, sizin isminizin yazılı olduğu bir kart olmalı deniliyor. Başka kart yani güvendiğiniz veya yakınınızın kartında olmama ihtimali var. Lakin yine de deneyin derim.

3. adım.
Eki Görüntüle 2614225
En sonunda da böyle bir ekran karşılamalı sizi.

Hocam reşit olmayan kullanıcı ne yapacak gidip kendine kart mı çıkartması lazım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı