Doğruladıysan alınırBen bugün Steam'de yaz oyunları için indirimden oyun alacağım da Papara dışında kartım yok. Papara'ya para atıp oyun alabilir miyim şimdi, yoksa alınamaz mı?
Dostum gir internetten 5 dolarlık kod al steamde kullan çok uğraşıyorsun diğer türlüBenim banka kartlarım da Troy oldukları için ben de Papara hesabıma para gönderip onun ile satın alıyorum, maalesef Steam MasterCard ve Visa harici tanımıyor.
İnternetten kod almaktansa, hesaba para göndermek daha kolay ki alacağım oyuna göre para harcamak isterim sonuçta 18 dolarlaık oyun alıyorken iki tane 10 dolar almaya gerek de yokDostum gir internetten 5 dolarlık kod al steamde kullan çok uğraşıyorsun diğer türlü
Zaten öyle 3 yıldır var papara bendeDoğrulanmış hesapsa alabilirsin. Doğrulanmamış hesaplarla internet alışverişi yapılamıyor.
Evet yatırabilirsiniz. Hala ATM'den para çekilebiliyor, yatırılabiliyor ve internette harcama yapılabiliyor. Şuan bir sorun olduğunu düşünmüyorum, en azından ben bu işlemleri yapabiliyorum.Ya benim bahsettiğim olay papara kapandı diyorlardı o yüzden sordum çünkü yıllardır papara ile yatiriyodum kapandı dediler yapabilirmiyim dedim uygulama açık halen
Papara kullanıma açıldı, yapabilirsiniz işlemlerinizi.Ya benim bahsettiğim olay papara kapandı diyorlardı o yüzden sordum çünkü yıllardır papara ile yatiriyodum kapandı dediler yapabilir miyim dedim uygulama açık halen
Zaten öyle 3 yıldır var papara bende
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.