Papara kart 3 aydır gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kartta 20 gündür onaylanmadı. Niye bu kadar yavaşlar.

Hocam Papara kullanmamakla ne alakası var. Binlerce insan Cashbank'ten faydalanıyor. Papara kart zaten müşterilerine önem veren bir firma. Kendileriyle iletişime geçin.

Geçmedim mi sanıyorsun Papara'yla Agt'yle müşteri temsilcisi ne var ne yok hepsiyle iletişime geçtim hepsinde aciliyetini ilettik palavrası.

Bana 2-3 haftada geldi siz biraz şanssızsınız sanırım.

Geçmedim mi sanıyorsun Papara'yla Agt'yle müşteri temsilcisi ne var ne yok hepsiyle iletişime geçtim hepsinde aciliyetini ilettik palavrası.
Sizin açınızdan kötü olmuş hocam. Aileme 4 papara kart istemiştim. Hepsi 2 hafta içinde geldi. Sizin şansınız yokmuş.

3 ay önce kart istemiştim agt denen rezalet kargo şirketi önce adres yanlış diye teslim edilemedi olarak geçtiler sisteme sonra ulaştım derdimi anlattım bu sefer kargo yola çıktı ertesi gün teslim edildi olarak geçti ama kargo benim elime geçmedi kısaca Papara kullanmayın, kullandırtmayın.
Niye kullanmayayım ben çok memnunum bana da 2 ay sonra getirdiler her işimde papara kullanıyorum.

Bana 2-3 haftada geldi siz biraz şanssızsınız sanırım.

Keşke biraz şansız olsaydım.

Niye kullanmayayım ben çok memnunum bana da 2 ay sonra getirdiler her işimde Papara kullanıyorum.

Bak, sen galiba olayı anlamadın sana 2 ay sonra getirmişler tamam iyi hoş güzel ama bana getirmediler ve ayrıca teslim edildi olarak geçtiler ya kurye kartımı Ankara'da gezdiriyor ya da başka birine teslim etti anladın mı şimdi.

Keşke biraz şansız olsaydım.

Bak, sen galiba olayı anlamadın sana 2 ay sonra getirmişler tamam iyi hoş güzel ama bana getirmediler ve ayrıca teslim edildi olarak geçtiler ya kurye kartımı Ankara'da gezdiriyor ya da başka birine teslim etti anladın mı şimdi.
Dostum dağın başındaki köyde yaşarsan bu kadar uzun sürmesi normal niye uzatıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı