Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #1 Bizim apartmanın arkasında Karaman dagıtım diye bir yer var. AGT Kurye kargom sende yazıyor. Papara kartım oraya gelse oradan alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2022
Bizim apartmanın arkasında Karaman dagıtım diye bir yer var. AGT Kurye kargom sende yazıyor. Papara kartım oraya gelse oradan alabilir miyim?
A airsword19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 1.520 Çözümler 2 16 Ocak 2022 #2 Alabilirsin. Gidersin kendin teslim aldığına dair imza atarsın ve kartını alırsın.
Bazunaa Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 315 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #3 airsword19 dedi: Alabilirsin. Gidersin kendin teslim aldığına dair imza atarsın ve kartını alırsın. Genişletmek için tıkla... Hayır oradan çok geçtim kurye motoru bile görmedim açık oldugunu bile görmedim
airsword19 dedi: Alabilirsin. Gidersin kendin teslim aldığına dair imza atarsın ve kartını alırsın. Genişletmek için tıkla... Hayır oradan çok geçtim kurye motoru bile görmedim açık oldugunu bile görmedim