Papara Kart İncelemesi

Eh işte daha eskilerini hortlattığım var. Adamın son etkinliği dün diye yazdım.
Şu anda kart ücretleri kalktı benim bildiğim. Ayrıca aylık kullanım ücreti de kalktı. Papara'ya üye olun oradan kartı sipariş edin. Hesapta herhangi bir ücret olmasına gerek yok. Ben kartı aldığım zaman kurye gelmeden önce aradı. Herhalde sizi de arar onunla konuşup başka bir yerde kartı teslim alabilirsin.

Müşteri hizmetleri ile konuştum. Kart ücretsiz ama hesapta para olması gerekiyormuş. Sonra iade yapıyorlarmış. Ama benim banka hesabim yok.

Papara hesabına para yüklüyorsun 10 TL Papara Card'a başvur diyorsun 10 TL hesabından çekiliyor adresine gönderiliyor

Sizce bu servis bu ücretsiz hizmeti nasıl ve ne şekilde veriyor, nasıl hala ayakta ve hizmet sağlıyor? Düşünüp de kullanmanızı öneririm.
Yaklaşık 1.5 senedir her türlü hizmetten para alıyorlardı. Aylık kullanım ücreti, kart ücretleri vs. Bu saydıklarım şurada 2 ay içinde ücretsiz oldu. Şuan hala ücretli hizmetler var. Hesabındaki parayı banka hesabına çekmek istersen ücret kesiyor. Zaten hizmeti kullananların büyük çoğunluğu bunun için kullanıyor. EFT yapamayacağın zamanlar bile 2 banka hesabin arasinda para transferi yapabiliyorsun. Bunu da ücret karşılıği yaptıkları için hala ayakta kalmaları normal.

Açıkçası ben de kullandım. Sonra diğer sistemlerin ve muadillerinin bu hizmetleri parayla verdiğini düşününce, evet biraz garip geliyor. Whatsapp’ın sahibinin diğer şirketlerinden ayrıca sadece bu hizmetten milyonlarca dolar kazanması gibi. Tamamen ücretsiz hizmet sağlıyor, ama etrafta güvenli değil ibarelerini görüyoruz. Ben de buna aynı şekilde bakıyorum. Komplo teorisi gibi gelebilir ama, zaten muadillerden daha az para alıyordu, neden ücretsiz oldu? Bence daha çok kullanıcı çekmek için. Bu da daha çok veri demek, vs.

Çipli papara kart almak istiyorum. Tahmini kaç gün içinde elime ulaşır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…