Olabilir olur ise destek ekibine başvurursunuz anında cevap veriyorlar. İade talebi isteyebilirsiniz. Adresinizi doğru verdiyseniz ve yurtiçi kargo ile gelmiyorsa %99 ihtimalle gelecektir.Bugun bende başvurumu yaptım gelmeme tarzı bi durum oldu mu?
Olabilir olur ise destek ekibine başvurursunuz anında cevap veriyorlar. İade talebi isteyebilirsiniz. Adresinizi doğru verdiyseniz ve yurtiçi kargo ile gelmiyorsa %99 ihtimalle gelecektir.Bugun bende başvurumu yaptım gelmeme tarzı bi durum oldu mu?
Kart için artık ücret alınmıyor (eskiden 10 lira alınıyordu.) iadelik bi durum ondan dolayı olmaz sanırsam. Kargo da Yurtiçiyle gelmezse problem kalmaz o zaman. Arasla gelirse daha da beterde neyseİade talebi isteyebilirsiniz.
Ben de köy gibi bir yerde yaşıyorum 2 ay oldu gelmedi.Black Card köy gibi yerlere geliyor mu köyde yaşıyorumda.
🖒 Kesinlikle katılıyorum.Bunun İninal'den farkı nedir? Yaşınız tutuyorsa Enpara tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.