Papara kart kullanımda ücret keser mi?

Jacksonn Storm

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam. Ben işlerimi kolaylaştırmak adına bir genç olarak inninal kart almayı düşünüyordum. Ancak ınninal'ın her kullanımda ücret kestiğini gördüm ve Papara'ya yöneldim. Şimdi de aynı endişem var. Papara her kullanımda ücret keser mi? Çünkü araştırdığımda ınninal'ın zamanla ücret kestiği için birçok insana büyük borç bıraktığını gördüm. Sizce aynı durumu yaşar mıyım? Papara kullanmalı mıyım? Nasıl kullanmalıyım? Kartı yurt içi kullanacağım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara'da ücret kesimi yok dostum her şeyi yapabiliyorsun. Hatta Spotify falan alırsan 30 TL'ye mesela 10 TL sana geri dönüyor. Güzel vallahi, sadece hesaba para yüklerken Akbank ATM'dan yüklemelisin. Diğerlerinde para kesiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam. Ben işlerimi kolaylaştırmak adına bir genç olarak inninal kart almayı düşünüyordum. Ancak ınninal'ın her kullanımda ücret kestiğini gördüm ve Papara'ya yöneldim. Şimdi de aynı endişem var. Papara her kullanımda ücret keser mi? Çünkü araştırdığımda ınninal'ın zamanla ücret kestiği için birçok insana büyük borç bıraktığını gördüm. Sizce aynı durumu yaşar mıyım? Papara kullanmalı mıyım? Nasıl kullanmalıyım? Kartı yurt içi kullanacağım bu arada.

Bahsettiğiniz şey ininalde aylık 2 TL kesme durumu sanırım. Papara'da aylık kullanım ücreti gibi bir durum yok. Harcamanıza da kullanım ücreti yok. Kart isteme ücreti dahi yok. Eğer uygulamasına girip kayıt olursanız orada size anlatıyor ücretlendirmeleri.

Nays kullanın hocam, Papara'dan çok daha iyi kampanyaları ve olayları var. Nays > Papara şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı