Papara kart satış yasak mı?

Kingofefe

Decapat
Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde kartımı kaybettim karı kapattım falan sıkıntı yok yeni kart almak için CarrefourSA'ya gittim satışı yasak dediler gönderdiler beni internette bu tarz bir yazı falan bulamadım şimdi uygulamadan istesem 1 ayda anca gelecek kargo ücretide var bir 70TL anlamadım.

CarrefourSA'nın sitesine ve şokun sitesinde de gözükmüyor kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara kartlar sadece uygulamadan alınıyor diye biliyorum. Marketlerde genelde ininal gibi kartlar satılıyor. Papara senin kimlik bilgilerinle olduğu için satılmıyor.

Papara kartlar sadece uygulamadan alınıyor diye biliyorum. Marketlerde genelde ininal gibi kartlar satılıyor. Papara senin kimlik bilgilerinle olduğu için satılmıyor.
Papara kartının fiziksel satış noktaları var hocam
1749727680904.png

Merhaba arkadaşlar, geçen günlerde kartımı kaybettim karı kapattım falan sıkıntı yok yeni kart almak için CarrefourSA'ya gittim satışı yasak dediler gönderdiler beni internette bu tarz bir yazı falan bulamadım şimdi uygulamadan istesem 1 ayda anca gelecek kargo ücretide var bir 70TL anlamadım.

Şu anlık satışı yasak

Bu son olaylar sonuçlanana kadar böyle kalır muhtemeln.

Peki uygulakmadan kargo ile istesem gelir mi?

Bu son olaylar sonuçlanana kadar böyle kalır muhtemeln.

Sorum şöyle sanırım anlamadınız uygulamasındanda kargo ile gönderim yapıyorlar ya hani bu kart satışı orayı da etkilemiş midir yoksa sadece fiziksel satış noktalarındamı durum böyle.

Son düzenleme:

Bazı satış noktalarında şu an kart bulunamabiliyor, bölgenizde D&R varsa oraya bakın. D&R'de genel stoklarda fazlaca olabiliyor. Şayet orada da bulamazsanız uygulama üzerinden sipariş verin, ilk kartınız ücretsiz sonrakiler için kargo ücreti yanılmıyorsam 70 değil 60₺ olması gerekiyor. Satış noktalarında ise kartın ücreti 20₺.

Bu arada kartı Papara'dan alırsanız anlaşmalı satış noktaları bölgesel olarak değişiklik gösterebiliyor. Mesela bazı bölgelerde teslimatları HepsiJet yapıyor..

Bazı satış noktalarında şu an kart bulunamabiliyor, bölgenizde D&R varsa oraya bakın. D&R'de genel stoklarda fazlaca olabiliyor. Şayet orada da bulamazsanız uygulama üzerinden sipariş verin, ilk kartınız ücretsiz sonrakiler için kargo ücreti yanılmıyorsam 70 değil 60₺ olması gerekiyor. Satış noktalarında ise kartın ücreti 20₺.

Bu arada kartı Papara'dan alırsanız anlaşmalı satış noktaları bölgesel olarak değişiklik gösterebiliyor. Mesela bazı bölgelerde teslimatları HepsiJet yapıyor.

Onunda sitesinde stokta yok olarak işaretlenmiş el mecbur uygulamadan alacağız.

Papara desteğe e-posta atmıştım cevap geldi:

Merhaba,
Satış noktaları üzerinden kart satışlarımız açıktır, yalnızca bazı satış noktalarından kart satın almada geçici aksaklık yaşanabiliyor. Dilerseniz Papara uygulamasında kart siparişi verebilirsiniz.
Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Papara kullanıcı deneyim ekibi.

Peki uygulakmadan kargo ile istesem gelir mi?

Evet Papara kartların satışı yasaklandı bana da şok kasiyeri söylemişti.

Forumda biri kargolanan kartım elime ulaşmıyor demişti.

İçeride paranız kaldıysa hesabınız incelemeden çıktıysa ATM'den QR ile çekmeyi deneyin. Papara alternatifi başka kartları tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı