Papara kart sözleşmeli hesaba geçilmiyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba bir Papara hesap sahibiyim yaşım 13 ve veli izni ile Papara hesabï açtım Papara Card'ım var ve her şeyi onaylattım bir gün bildirim olarak hesabınızın tipi yükseldi diye bildirim geldi bildirimde hesabınız sözleşmeli oldu diye söylüyordu fakat benim hesabım hala onaylı bunu nasıl sözleşmeli yapabilirim teşekkürler.

Merhaba bir Papara hesap sahibiyim yaşım 13 ve veli izni ile Papara hesabï açtım Papara Card'ım var ve her şeyi onaylattım bir gün bildirim olarak hesabınızın tipi yükseldi diye bildirim geldi bildirimde hesabınız sözleşmeli oldu diye söylüyordu fakat benim hesabım hala onaylı bunu nasıl sözleşmeli yapabilirim teşekkürler.

Hesabının sözleşmeli olduğuna dair bir bildirim aldıysanız zaten sözleşmeli olmuşsundur ve yapman gereken bir şey yoktur :) uygulamadan Hesabım (sağ üst) > Hesap Detayları kısmına girerek hesap tipini kontrol et. Onaylı mı yoksa sözleşmelimi olduğun orada yazar.

Orada sözleşmeli olarak gözükmüyorsan muhtemelen aldığın bildirim hesap tipini yükseltebileceğine dair bir bildirim olabilir. Öyleyse, fotoğraflı yeni kimlik kartınla beraber NFC destekli bir cihaz üzerinden hesabına giriş yaparak sağ üstteki Hesabım bölümünden "Sözleşmeli Hesaba Geç" seçeneği ile gelen adımları tamamlayarak sözleşmeliye geçiş yapabilirsin. (Velinin de sözleşmeli olması gerek)

Teşekkür ederim birazdan deneyeceğim denediğimde sizi bilgilendireceğim @SmileeFate

Hocam denedim ve dediğiniz gibi sözleşmeli hesaba geç diye bir bölüm çıktı fakat kimliğinde fotoğraf olmadığı için yapmadı @SmileeFate

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı