Papara kart tesliminde farklı bir adrese teslim edilebilir mi?

Jynaris

Hectopat
Makaleler
1
Gün içinde evde olmadığım için Papara kart siparişimi yakın bir akrabamın iş yerine sipariş ettim. Kabul edilmeme gibi bir sorun yaşar mıyım?

Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor.

Gün içinde evde olmadığım için Papara kart siparişimi yakın bir akrabamın iş yerine sipariş ettim. Kabul edilmeme gibi bir sorun yaşar mıyım?

Kimliğiniz orada olmalı ama gene de kurye kabul etmez bu olasılık ta var benim şansıma hasta olduğum güne denk geldi yoksa evdeki temizlikçi ablaya kimlik ve izin kağıdı bırakmıştım.

Bildiğim kadarıyla kimliğinizi istiyorlar ayrıca sizin ya da velinizin teslim alması gerekiyor.

Ben kendim teslim aldım 14 yas.

Papara kuryeleri biraz kıl tipler oluyor, kart sahibi olmadan işlem yapmıyorlar vermeme gibi bir ihtimal olabilir.

Hocam sorun yaşayabilirsin. Papara kartı direkt sahibine teslim ediyorlar genelde ama kimliğini falan bırakırsan sıkıntı yaşamazsın.

Bana gelen kurye hiç kimlik istememişti, 2 sene önce de almıştım onda istedi. Biraz şansa bağlı, sen kimlik bırak yinede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı