Discord Papara kart yüzünden Nitro alınmıyor

celadet

Decapat
Daha fazla  
29 Kasım 2025. Nitro alamıyoruz. Arkadaşla seferber olduk; Papara kapandığından beri böyle bir durumdayız. Bir sanal kart açtım (Visa). Steam ve YouTube'da sorunsuz çalışıyor, ama Discord Türkiye'de kapalı olduğu için Nitro alamıyoruz. VPN açıp kapatmayı, cihazdan değil web üzerinden denemeyi gibi enteresan yöntemler denedik; hem ChatGPT'nin hem insanların yardımlarıyla. Ancak geldiğimiz noktada çareler tükenmiş durumda. Sizce ne yapılabilir?

Papara ile nitroyu artık değil papara kart ile, papara'nın kapalı şirketinden bile işlemlere alamazsınız. Papara tamamen faaliyet izni olmayan bir banka şirketidir.

29 Kasım 2025. Nitro alamıyoruz. Arkadaşla seferber olduk; Papara kapandığından beri böyle bir durumdayız. Bir sanal kart açtım (Visa). Steam ve YouTube'da sorunsuz çalışıyor, ama Discord Türkiye'de kapalı olduğu için Nitro alamıyoruz. VPN açıp kapatmayı, cihazdan değil web üzerinden denemeyi gibi enteresan yöntemler denedik; hem ChatGPT'nin hem insanların yardımlarıyla. Ancak geldiğimiz noktada çareler tükenmiş durumda. Sizce ne yapılabilir?

Hocam bende garanti Mastercard var, GoodbyeDPI yani normal DNS değiştirici ile Discord'u açıp satın alabiliyorum. Denemediyseniz deneyebilirsiniz.

Faaliyete kapatılmış bir kartla nasıl işlem yapmayı düşünüyorsunuz acaba. Başka kart kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı