Papara kartı 1 ay kullanılmazsa kendisi kapanır mı?

Memet23467

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle ben Papara kartımı en son 7 Ekim'de kullandım Microsoft'tan abonelik filan almıştım o zaman sorunsuz bir şekilde almıştım. Bugün akşam gene kartıma para yüklediğimde YouTube'dan bir üyelik alacaktım ama alamadım. Bakiyem 105 TL' ydi ve 8TL'lik alacaktım ama olmadı. Papara uygulamasına girdim ve baktım kullanıma açık. Ben de fazla anlamıyorum bilgisi olan birisi bana yardımcı olabilir mi?

Hayır, kullanmadığınız zaman Papara kendisini kapatmıyor hep açık kalıyor sizin manuel olarak kapatmanız gerekiyor, hesabınız onaylı veya sözleşmeli değilse limit oluyor.

Hesap limitlerinden ne kadar bakiye kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz çoğu banka onaysız kullanıcılar için 2 bin TL limit koyuyor eğer her şey yolunda gözüküyorsa Papara müşteri hizmetlerini arayın.

Hayır, kullanmadığınız zaman Papara kendisini kapatmıyor hep açık kalıyor sizin manuel olarak kapatmanız gerekiyor, hesabınız onaylı veya sözleşmeli değilse limit oluyor.

Hesap limitlerinden ne kadar bakiye kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz çoğu banka onaysız kullanıcılar için 2 bin TL limit koyuyor eğer her şey yolunda gözüküyorsa Papara müşteri hizmetlerini arayın.

Teşekkürler limit varmış bende yeni öğrendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı