C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 1 Mart 2023 #1 Abimin Papara hesabı var ve kartı da var ama kullanmıyor diyorum ki kendi hesabıma abimin kartını tanımlasam. Olur mu öyle bir şey?
Abimin Papara hesabı var ve kartı da var ama kullanmıyor diyorum ki kendi hesabıma abimin kartını tanımlasam. Olur mu öyle bir şey?
4 492067 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 435 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mart 2023 #2 Olmaz. Nasıl bir çocuğun 2 annesi olamazsa bu da olmaz.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 1 Mart 2023 #3 cosnta dedi: Abimin Papara hesabı var ve kartı da var ama kullanmıyor diyorum ki kendi hesabıma abimin kartını tanımlasam. Olur mu öyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hayır. Zaten kendine 2. bir kartta isteyemiyorsun. İllaki ilk kartını iptal etmen gerekiyor.
cosnta dedi: Abimin Papara hesabı var ve kartı da var ama kullanmıyor diyorum ki kendi hesabıma abimin kartını tanımlasam. Olur mu öyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hayır. Zaten kendine 2. bir kartta isteyemiyorsun. İllaki ilk kartını iptal etmen gerekiyor.
C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 1 Mart 2023 #4 492067 dedi: Olmaz. Nasıl bir çocuğun 2 annesi olamazsa bu da olmaz. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum tek çare yeni kart için beklemek yani teşekkür ederim.
492067 dedi: Olmaz. Nasıl bir çocuğun 2 annesi olamazsa bu da olmaz. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum tek çare yeni kart için beklemek yani teşekkür ederim.
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 1 Mart 2023 #5 Dubreuil dedi: Hayır. Zaten kendine 2. bir kartta isteyemiyorsun. İllaki ilk kartını iptal etmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 2. bir kart isteyebiliyorsun. 2 Adet Papara black kart sahibiyim.
Dubreuil dedi: Hayır. Zaten kendine 2. bir kartta isteyemiyorsun. İllaki ilk kartını iptal etmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... 2. bir kart isteyebiliyorsun. 2 Adet Papara black kart sahibiyim.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 1 Mart 2023 #6 384710 dedi: 2. bir kart isteyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır. Bende girdiğimde kart menüsünden sipariş etme butonu kapalı. Diğer fiziksel kartımı silmem gerekiyor.
384710 dedi: 2. bir kart isteyebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır. Bende girdiğimde kart menüsünden sipariş etme butonu kapalı. Diğer fiziksel kartımı silmem gerekiyor.
C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 1 Mart 2023 #7 Dubreuil dedi: Hayır. Bende girdiğimde kart menüsünden sipariş etme butonu kapalı. Diğer fiziksel kartımı silmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şey olmaz mı abimin hesaptan iptal etsem kendi hesabımdan aktif etsem.
Dubreuil dedi: Hayır. Bende girdiğimde kart menüsünden sipariş etme butonu kapalı. Diğer fiziksel kartımı silmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şey olmaz mı abimin hesaptan iptal etsem kendi hesabımdan aktif etsem.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 1 Mart 2023 #8 cosnta dedi: Şey olmaz mı abimin hesaptan iptal etsem kendi hesabımdan aktif etsem. Genişletmek için tıkla... Zaten kart taşıma olayı yok diye biliyorum.
cosnta dedi: Şey olmaz mı abimin hesaptan iptal etsem kendi hesabımdan aktif etsem. Genişletmek için tıkla... Zaten kart taşıma olayı yok diye biliyorum.
4 492067 Decapat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 435 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mart 2023 #9 cosnta dedi: Şey olmaz mı abimin hesaptan iptal etsem kendi hesabımdan aktif etsem. Genişletmek için tıkla... Kartı iptal eder kullanamazsın.
cosnta dedi: Şey olmaz mı abimin hesaptan iptal etsem kendi hesabımdan aktif etsem. Genişletmek için tıkla... Kartı iptal eder kullanamazsın.
3 384710 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 1 Mart 2023 #10 Dubreuil dedi: Hayır. Bende girdiğimde kart menüsünden sipariş etme butonu kapalı. Diğer fiziksel kartımı silmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Birden fazla kart alabiliyorsunuz hocam, ya hesabınızda sorun vardır ya da aktif olarak bir kartı sipariş verdiğiniz için kullanıma kapalıdır. 2 Papara Black kartım var ve halen istediğim kadar kart sipariş edebilirim.
Dubreuil dedi: Hayır. Bende girdiğimde kart menüsünden sipariş etme butonu kapalı. Diğer fiziksel kartımı silmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Birden fazla kart alabiliyorsunuz hocam, ya hesabınızda sorun vardır ya da aktif olarak bir kartı sipariş verdiğiniz için kullanıma kapalıdır. 2 Papara Black kartım var ve halen istediğim kadar kart sipariş edebilirim.