Papara kartımdan 120 TL çektiler

"Ücretsiz panel" indirmiş olabilir misiniz? :D

Hocam ücretsiz panel indirmedim de oradan nasıl hesap bilgilerimi çalabilirler ki IP üzerinden falan mı?

Google destek ile iletişime geçin bir tek onlar yardım olabilirler.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam çok büyük ihtimal ile RAT yediniz son zamanlarda internetten bir şey indirdiniz mi bir linke tıkladınız mı?

Hocam indirmişimdir elbette en iyisi düzgün bir format atıp Google destege yazayım.

Hocam Papara'da internet harcamaları için sanal kart oluşturun bir tane ona da harcamanız kadar limit koyun. Ben abonelik iptali opmayan yerde karta 1TL limit koyup salmıştım. Kafanız rahat olur.

İptal etmediğin abonelikler olabilir abonelikler kısmına bak. Eğer olmazsa ve her ay böyle olursa kartı iptal edebilirsin.

Hocam abonelik falan değil ya baktım da 120 TL'lik abonelik yok.

Hocam Papara'da internet harcamaları için sanal kart oluşturun bir tane ona da harcamanız kadar limit koyun. Ben abonelik iptali opmayan yerde karta 1TL limit koyup salmıştım. Kafanız rahat olur.

Yapacağım hocam sağ olun.

Hocam ücretsiz panel indirmedim de oradan nasıl hesap bilgilerimi çalabilirler ki IP üzerinden falan mı?

Anladım hocam teşekkür ederim.

Hocam indirmişimdir elbette en iyisi düzgün bir format atıp Google destege yazayım.

Siz ücretsiz panel diye indirirsiniz, yanında virüsü bedavaya gelir.

Hocam abonelik falan değil ya baktım da 120 TL'lik abonelik yok.

Yapacağım hocam sağ olun.

Hocam sonrası için böyle önlem alabilirsiniz. Şu an giden para için de Papara hesabınıza bakın nereye gittiği görünüyor olsa gerek. Adli kurumlara da başvurabilirsiniz. Olmadı Google'ın bu harcamaları takip ettiği bir yer mutlaka vardır orayı kontrol edin. Benim hangi saatte hangi uygulamaya girip ne kadar zaman geçirdiğime kadar kaydediyorsa bunu da kaydediyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı