Papara kartımdan 120 TL çektiler

Bi ekleme daha yapayım dün bi arkadaştanda çekmeye çalışmışlar
Bugün banada mesaj geldi paparadan, varsa paparada paranız başka biryere aktarın derim

Dosya Ekleri

• IMG-20230620-WA0017.jpg
    IMG-20230620-WA0017.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 163
  • Screenshot_2023-06-22-19-00-28-477_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2023-06-22-19-00-28-477_com.google.android.apps.messaging.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 167
Benimde apple'dan çekmişlerdi paramı, papara yardımcı olmadı. Olmuyorlar haberin olsun, bana dedikleri tek cevap git apple ile konuş. Zar zor gidip paramı apple'dan aldım, google ile iletişime geç bu konuda baya iyiler ve kısa bir süre içinde iade ederler paranı. Kartını kapat ek olarak.

Paranızı geri almanın yolu polise gitmek hocam başka türlü olmaz yakalanması gerek şahısların
Hocam bu olaylarda genelde bir sonuca varılamıyor maalesef.

Bu arada çok geçmiş olsun. Herkesin dediği gibi Google bu konuda iyi. İletişime geçerseniz size yardımcı olabilirler. Hesaplarınızın şifrelerini değiştirin. Kayıtlı kartlarınızın tamamını iptal edin bana kalırsa. Bu saatten sonra da Google vs. yerlere kartlarınızı kayıt etmeyin.

Diğer kullanıcılara katılıyorum, ayrıyeten cihazlarınıza antivirüs kurun ve taratın, bir de bütün o çıkış yapılmış hesaplarınızın şifresini vs. değiştirin.

RAT yediyseniz iki aşamalı doğrulama da kurtarmaz en tehlikelisidir statik ağa geçip modemi resetlemeye kadar gider iş.
Çok beladır bir sworm atildiysa internete bağlı tüm cihazları temizlemek gerekir kaybolan böyle küçük paralar olsun geçmiş olsun dikkatli olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı