Papara kartlar arasında geçiş nasıl yapılır?

Briann0

Hectopat
Papara Black Kartım var. Ekstra olarak rengini beğendiğim için Almond versiyonunu aldım. Şimdi benim papara uygulamamda Black Kart girili, Almond karta nasıl geçiş yapabilirim uygulamadan? İkisininde Papara No'ları farklı. Yanlış anlaşılma olmasın kartı aktif etmeyi sormuyorum onu yaptım. Sadece atıyorum ona para yüklediğimde yüklediğim parayı nerde görebilirim? Yoksa ikisi aynı hesapta mı toplanıyor?

Uygulamaya Gir sağ altta Papara Card yazar ona bas görüceksin. Paralar aynı hesapta toplanır.
1686315765657.png

Papara Black Kartım var. Ekstra olarak rengini beğendiğim için Almond versiyonunu aldım. Şimdi benim papara uygulamamda Black Kart girili, Almond karta nasıl geçiş yapabilirim uygulamadan? İkisininde Papara No'ları farklı. Yanlış anlaşılma olmasın kartı aktif etmeyi sormuyorum onu yaptım. Sadece atıyorum ona para yüklediğimde yüklediğim parayı nerde görebilirim? Yoksa ikisi aynı hesapta mı toplanıyor?
knk bende 4 kart var şimdi şoyle oluyo parayi diyelimki A kartindan yatirdin bakiye A kartına gitmiyor Hesap bakiyesine geliyor yine diğer A B C D kartlari ile kullanirsanda yine hesap bakiyesinden düşüyor karışıklık veya kartlar arasinda geciş diye bişi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı