Papara Metal Card'dan beklentileriniz nedir?

BüyükUsta2

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar dostlar, nasılsınız? Umarım iyisinizdir 😊

Bugün biraz tartışalım istedim. Bildiğiniz üzere çok az kişiye verileceği çok daha uzun bir süre önce açıklanan Papara Metal Card diye bir programı var Papara'nın. Bu programdan beklentileriniz neler? Neler umuyorsunuz? Mesela ben, "cashbacklerin" daha çok olabileceğini düşünüyorum. Sizin böyle bir karttan beklentiniz ne olurdu?

Yorumlarda tartışalım 👇
 
Selamlar dostlar, nasılsınız? Umarım iyisinizdir 😊

Bugün biraz tartışalım istedim. Bildiğiniz üzere çok az kişiye verileceği çok daha uzun bir süre önce açıklanan Papara metal Card diye bir programı var Papara'nın. Bu programdan beklentileriniz neler? Neler umuyorsunuz? Mesela ben, "cashbacklerin" daha çok olabileceğini düşünüyorum. Sizin böyle bir karttan beklentiniz ne olurdu?

Yorumlarda tartışalım 👇

Çok fark beklemiyorum.
Fırlatıp birinin gözünü kesebilirsin bence iyi özelliklerden bükersen eski halini alır ancak az zorladığın anda ortadan kırılır çok yüksek dövülmüş metal muhtemelen.
Pahalı olabilir eğer herkese dağıtılıcaksa falan onlar işte.
 
Kredi kartı boyutunda hiçbir çelik malzeme bükülmez ozellikte olamaz, en azından aşırı kırılgan hale getirilmeden olmaz. Ayrıca metalin karttaki RFİD sinyalini engelleyeceğinden endişeliyim. Bu sebeple plastik daha uygun bir materyal.
 
3-5 kampanya daha eklenir ama yine de Maximum ve Axess ile yarışamaz. Pek de bir şey beklememek gerekli. Mesela kredi kartlarının Platinum olanlarında ücretsiz elektrikçi, otel ve çilingir gibi hizmetler sunuluyor.
Doğrusu bir Fin-Tech girişiminin bankalar ile rekabet etmesi bence de şu an çok uçuk bir fikir. Hedef alınan kitle sanırım daha özel bir kitle gibi geliyor.
 
Hedef alınan kitle sanırım daha özel bir kitle gibi geliyor.
Herkese açıldığında, Papara’da belirli bir işlem hacmi veya bakiyesi olanlara verilir muhtemelen. Zaten özel müşteri temsilcisi de atıyorlarmış. Büyük ihtimalle birkaç ek yerde daha iade yapılır ve iade oranları daha yüksek olur. Böylelikle müşteri memnun olur. Ücretsiz oteli falan karşılayamazlar sonuçta.
 

Geri
Yukarı