Çözüldü Papara metal kart Apple Pay ile kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ulitoo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580 8gb
Ryzen 5 1600 six core
8x2 16gb ram
asrock a320m
Merhaba, günaydın. Apple Pay'i bölge değiştirerek kullanıma açtım fakat kart ekleyemiyorum, desteklenmediği için. Papara Metal Kart, yurt dışında basılıp tüm dünyada kullanılabiliyor gibi bir şey yazıyor Papara uygulamasında ve bir yerde Papara Metal Kart'ın Apple Pay'de kullanılabildiğini duymuştum. Acaba Papara Metal Kart alsam, Apple Pay ile kullanabilir miyim? Bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Türkiye'de iPhone üzerinden NFC ödemeleri açık değil.

Apple Pay'in geçerli olduğu bir ülke ve bankadan kredi kartı alırsanız, bu kartı Apple Wallet'a ekleyebilirsiniz. Türkiye'de de iPhone üzerinden Apple Pay ile NFC ödemesi yapabilirsiniz. Buradaki önemli nokta, kullanılan kredi kartının Apple Pay desteği olmasıdır; cihazın nerede çalıştığı veya hangi ülkeden alındığı değil.

Özetle, Apple Pay Türkiye'de temassız ödeme kabul eden her yerde çalışır. Ancak, şu anda Türk bankalarının sunduğu kredi kartlarının hiçbiri Apple Pay ile uyumlu değildir.
Türkiye'de iPhone üzerinden NFC ödemeleri açık değil.

Apple Pay'in geçerli olduğu bir ülke ve bankadan kredi kartı alırsanız, bu kartı Apple Wallet'a ekleyebilirsiniz. Türkiye'de de iPhone üzerinden Apple Pay ile NFC ödemesi yapabilirsiniz. Buradaki önemli nokta, kullanılan kredi kartının Apple Pay desteği olmasıdır; cihazın nerede çalıştığı veya hangi ülkeden alındığı değil.

Özetle, Apple Pay Türkiye'de temassız ödeme kabul eden her yerde çalışır. Ancak, şu anda Türk bankalarının sunduğu kredi kartlarının hiçbiri Apple Pay ile uyumlu değildir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı