Artık koskoca Papara bu tür işler ile uğraşacağına EFT-havale almayı getirebilir mi? Hesap kendimi ait olmadıkça EFT-havale alamayacaksam ne anlama geliyor ki?
Harbi güzel görünüyor ama cidden öncelikleri bunlara vereceklerine yapılacak çok şey var.
Özel asistan falan olacakmış. Kart ücreti olmadan nasıl yapacaklar merak ettim. Özel asistan özelliği olan bir kredi kartı sahibi olmak istediğiniz zaman ödemeniz gereken yıllık kart ücreti minimum 450 TL zaten. American Express için konuşuyorum. Geldiği zaman görelim.
Özel asistan falan olacakmış. Kart ücreti olmadan nasıl yapacaklar merak ettim. Özel asistan özelliği olan bir kredi kartı sahibi olmak istediğiniz zaman ödemeniz gereken yıllık kart ücreti minimum 450 TL zaten.
Papara şöyle demiş; Kendilerine özel Papara asistanları finansal tüm ihtiyaçları için bir telefon uzakta olacak.
Nasıl bir yardım edebilir bilmiyorum ama AMEX gayet detaylı yardım ediyor. Bazı servisler ücretli fakat özel asistan dediği zaman karşılaştırılacak başka bir şey bulamadım. Sektörde E-Para hizmeti verip asistana sahip olabileceğiniz tek kurum Papara sanırım. Karşılaştıramıyorum.
Yolda karşılaşacağınız her türlü sorunda araç ve yol yardımı; cam, tesisat gibi ihtiyaçlarınızda ev yardımı alabilirsiniz. Asistan sadece bir telefon uzaklığınızda: 0212 213 33 33