Papara mı Nays mı?

• Konuyu başlatan 576864
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 105
  • Görüntüleme 15.591
Internetim varsa cüzdanımı yanıma almıyorum ödemelerimi Nays ile yapıyorum. Bence fiziksel kartın olmaması bir - değil, NFC ile ödeme çok daha kolay. Ayrıca Nays'ın kampanyaları daha iyi geçen gün İstanbulkart'a 50 TL para yükledim. Kazı kazandan 25TL + kampanya olarak %10'u. Hem Papara hem de Nays kullanan biri olarak Nays diyorum.

Internetim varsa cüzdanımı yanıma almıyorum ödemelerimi Nays ile yapıyorum. Bence fiziksel kartın olmaması bir - değil, NFC ile ödeme çok daha kolay. Ayrıca Nays'ın kampanyaları daha iyi geçen gün İstanbulkart'a 50 TL para yükledim. Kazı kazandan 25TL + kampanya olarak %10'u. Hem Papara hem de Nays kullanan biri olarak Nays diyorum.
Bana Kazı kazandan bırakın 25 tl gelmesini 10 tl gelmedi, hep 3 lira ya da 5 lira geliyor 5 lira da nadiren :D
Sizin şansınızdan istiyorum.

Bana Kazı kazandan bırakın 25 tl gelmesini 10 tl gelmedi, hep 3 lira ya da 5 lira geliyor 5 lira da nadiren :D
Sizin şansınızdan istiyorum.
Banada aynı şekilde 3 lira yada 5 lira geliyodu. İlk defa geldi 25 lira, bi daha da geleceğini sanmam.

Papara'ya daha iyi diyenlerin Nays kullandığını sanmam. Papara para alırken ücret kesiyor belli bir limitten sonra. Cashback Nays'ta daha iyi. Kolaylık Nays'ta daha iyi. Üstelik 50TL harcamanıza kazı kazan veriyor minimum 5TL çıkıyor 1 keresinde 50TL çıkarmıştım.

Papara'da Akbank ATM'sinden yatırıp çekersen para kesmiyor dediğin gibi cashback olarak Nays iyi ancak Papara 1 0 önde her türlü.

Dijital abonelikler ve oyun harcamaları için Nays'dan daha iyi cashback veren uygulama yok. Özellikle ısrarla Papara önerenleri gördükçe gülme krizi tutuyor. Papara sene başında cashback'e sınırlama getirdiği zaman bitmişti zaten. Şuanda Papara'nın verdiği cashback ile Nays'ın verdiği cashback arasında dağlar kadar fark var. İlla fiziksel karta ihtiyaç duyuyorsanız ikisini birlikte kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı