Tartışmaya girdiğinizi kim söyledi? Ya da böyle düşünmenize ne sebep verdi? Üstelik daha yazdıklarımı bile tam anlamıyla okuyup, anlamazken... Kötü bir şey de söylediğimi pek sanmıyorum.
Tecrübelerimizi paylaşmak ve bilgi edinmek için en güzel forum sayfalarından birisindeyiz ve zaten bu nedenle ''Benim bildiğim onun haricinde hiçbir üstünlüğü bulunmuyor ama var ise paylaşın ki kullanan veya kullanmayan herkes öğrenmiş olsun.'' yazmıştım. Birde cevap olarak sizin yazdıklarınıza bakın

. Böyle yanıtlar ile kimseyi küçümseyemediğiniz gibi ancak yaşınızı belli etmiş olduğunuzu unutmayın. Yorum yapmak için yazmak, insanları küçümsemek, böbürlenmek için klavyede tuşlara basmaktan nasıl bu kadar zevk alabiliyorsunuz?
Kaldı ki burada bulunan hiçbir insan sırf Papara, Nays, Uption vb. şeyler kullandığı için ''*** kullanan adamla girdiğim tartışmaya bak, yazık bana.'' gibi saçma sapan ve son derece konu ile alakasız bir kelime kullanmaz. Bari gereksiz yere Papara fanatikliği yapıp, iyice suyunu çıkartmayın. Böyle şeylere hiç gerek yok.
Konu açılalı 8 sayfa olmuş ve ben şimdiye kadar yazılan tüm yorumları okudum ama hiçbirinde sizin kadar gereksiz fanatiklik yapan veya ''2 ay erken doğmuşlar.'', ''*** kullanan adamla girdiğim tartışmaya bak, yazık bana.'' gibisinden kelimelerle belirli bir kitleyi hedef gösterip, gülünç derecede küçümseme çabalarına girmeye çalışan kimseyi görmedim. Aslında bu yorumu bile bu kadar uzatmayacaktım verdiğiniz yanıttan dolayı ama işte...