Papara mı Nays mı?

• Konuyu başlatan 576864
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 105
  • Görüntüleme 15.624
Para alırken kesinti oluyor.

1 haftaya veriyor.

Hesabınız sözleşmeli mi? Ben sözleşmeli kullanıyorum ve para yatirip cekerken sıkıntı olmuyor Akbank'da Nays fiziksel kartı olsa kullanılır ama işte ben fiziksel kart ihtiyacımdan dolayı Papara'yı tercih ediyorum.

Şu an en iyisi Uption. Chasback olarak en azından. Netflix, Amazon Prime, YouTube Premium ve Exxen de %50 chasback var ayrıca Hepsiburada premium da ücreti iade edip ücretsiz kullanmanızı sağlıyor. Böylece de BluTV beleşe geliyor.
Hocam sana uyup indiriyorum şimdi bi deniyicem.

Konudan bağımsızkonudan bağımsız olarak benim attığım mesaj da yanlış bilgilendirme varyanlış bilgi verdiğim yer de çizilmiş ona bir şey demiyorum ve demeye de hakkım yok çünkü haklısınız ama sırf kendi egosunu tatmin edip biliyorum ayağına yatıp konu hakkında tek bir bilgi sahibi olmadan dislike atması sinirime dokunuyor. Herkes için konuşmuyorum tabii
Papara kullanıyorum ama Nays cashback bakımından daha iyi. Papara ücret kesiyor fazlaca ayrıca.

Konudan bağımsızkonudan bağımsız olarak benim attığım mesaj da yanlış bilgilendirme varyanlış bilgi verdiğim yer de çizilmiş ona bir şey demiyorum ve demeye de hakkım yok çünkü haklısınız ama sırf kendi egosunu tatmin edip biliyorum ayağına yatıp konu hakkında tek bir bilgi sahibi olmadan dislike atması sinirime dokunuyor. Herkes için konuşmuyorum tabii
Paparanın ücret kestiği gayet doğru bilgi nesi yanlis bilgi anlamis degilim.

Belli bir sayıda kişiden para aldıktan sonra ücret kesmeye başlıyor her para transferinde.

Şu an hangisi daha kullanışlıdır? Galiba Nays'ta fiziksel kart yok.

Kesinlikle Nays neredeyse her yaptığım harcamada cashback veriyor. Bazen hatalı yatsa da bildirince düzeltiyorlar. Ayrıca her gün 50 TL üstü harcamada (sanırım haftada 4 ile sınırlı) her seferinde kazı kazan veriyor. En iyi yanı NFC desteğinin olması. Çünkü yanımda cüzdan taşımayı sevmeyen biriyim ve NFC'yi paparada çok bekledim ancak hala eklemediler.Ne para yüklerken ne gönderirken(IBAN da dahil) para kesmiyor. Hatta bazen bankalar arası transferlerde 10 liraya kadar komisyon alıyor. Bende naysa yükleyip öyle gönderiyorum beleş. Ekler kısmına cashbackten kazandığım miktarı bırakıyorum. İkisini de kullanmış olan birisi olarak Nays Papara'dan 1000 kat daha iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-05-19-35-00-303_com.nextcx.nays-edit.jpg
    Screenshot_2023-10-05-19-35-00-303_com.nextcx.nays-edit.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı