C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 5 Mart 2023 #1 Papara'dan 18 yaş altı hesap kullanıyorum ve Papara Black kart sipariş ettim geldi aktifleştirdim onaylı hesap olmadı gittim velimin hesabındanda Papara Card sipariş ettim o sözleşmeli oldu 18 yaş altı olduğu içinmi sözleşmeli hesaba geçemiyorum.
Papara'dan 18 yaş altı hesap kullanıyorum ve Papara Black kart sipariş ettim geldi aktifleştirdim onaylı hesap olmadı gittim velimin hesabındanda Papara Card sipariş ettim o sözleşmeli oldu 18 yaş altı olduğu içinmi sözleşmeli hesaba geçemiyorum.
mustafaeratalay Femtopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Black kartınızı etkinleştirdiniz mi? Eğer etkinleştirdiyseniz geçmesi gerekiyor Artı 0 Eksi
L LaSSaa Picopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 62 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #3 18 yaş altı olduğundan dolayı değil onu biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS C cosnta Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 6 Mart 2023 #4 mustafaeratalay dedi: Black kartınızı etkinleştirdiniz mi? Eğer etkinleştirdiyseniz geçmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... etkin geçmedi Artı 0 Eksi
mustafaeratalay dedi: Black kartınızı etkinleştirdiniz mi? Eğer etkinleştirdiyseniz geçmesi gerekiyor Genişletmek için tıkla... etkin geçmedi