Evet kullanabilirsiniz. Para direkt hesaba geçiyor karta özel bir şey değil. Hesaptaki bakiyeyi kart sayesinde harcıyorsunuz yoksa hesaptaki bakiyeye kartınızın bir olayı yok. Sadece onaysız hesaplarda para gönderme gibi şeylerden mahrum kalırsınız ve limitiniz düşük olur.Papara onaysız hesabımın içinde para var, veli onayı yapmadım. Acaba kart alıp tanımlasam bakıyeyı kullanabilir miyim?
Evet kullanabilirsiniz. Para direkt hesaba geçiyor karta özel bir şey değil. Hesaptaki bakiyeyi kart sayesinde harcıyorsunuz yoksa hesaptaki bakiyeye kartınızın bir olayı yok. Sadece onaysız hesaplarda para gönderme gibi şeylerden mahrum kalırsınız ve limitiniz düşük olur.Papara onaysız hesabımın içinde para var, veli onayı yapmadım. Acaba kart alıp tanımlasam bakıyeyı kullanabilir miyim?
Evet kullanabilirsiniz. Para direkt hesaba geçiyor karta özel bir şey değil. Hesaptaki bakiyeyi kart sayesinde harcıyorsunuz yoksa hesaptaki bakiyeye kartınızın bir olayı yok.
İlk konuyu yanlış anlamışım mesajı düzenledim. Onaysız hesapta limitleriniz sadece daha düşük olur ve para göndermekten mahrum kalırsınız.Teşekkürler hocam.
İlk konuyu yanlış anlamışım mesajı düzenledim. Onaysız hesapta limitleriniz sadece daha düşük olur ve para göndermekten mahrum kalırsınız.
İlk konuyu yanlış anlamışım mesajı düzenledim. Onaysız hesapta limitleriniz sadece daha düşük olur ve para göndermekten mahrum kalırsınız.
Tabii ki evet. O kadar mahrum bırakmıyor.Fiziksel olarak harcayabilir miyim peki hocam? pos cihazında falan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.