nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 1 Dün 19:21 #21 Kayıtlı IBAN'ın kendimize ait olması lazımmış. Keşke ATM'den QR ile falan çekilse ya.
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.246 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:25 #22 nickimi kedi7 dedi: Kayıtlı IBAN'ın kendimize ait olması lazımmış. Keşke ATM'den QR ile falan çekilse ya. Genişletmek için tıkla... Papara hesabı açarken veli hesabı falan yok muydu? Yani o velinin başka kartındaki IBAN'ını girsen olabilir belki.
nickimi kedi7 dedi: Kayıtlı IBAN'ın kendimize ait olması lazımmış. Keşke ATM'den QR ile falan çekilse ya. Genişletmek için tıkla... Papara hesabı açarken veli hesabı falan yok muydu? Yani o velinin başka kartındaki IBAN'ını girsen olabilir belki.
nickimi kedi7 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 830 Çözümler 1 Dün 19:41 #23 CyHan_Atalay dedi: Papara hesabı açarken veli hesabı falan yok muydu? Yani o velinin başka kartındaki IBAN'ını girsen olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Kayıt olduğum zaman veli onayı istemiyordu
CyHan_Atalay dedi: Papara hesabı açarken veli hesabı falan yok muydu? Yani o velinin başka kartındaki IBAN'ını girsen olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Kayıt olduğum zaman veli onayı istemiyordu
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.246 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:42 #24 nickimi kedi7 dedi: Kayıt olduğum zaman veli onayı istemiyordu Genişletmek için tıkla... O zaman yok. Bende vardı öyle bir onay. Yapabileceğin pek bir şey kalmadı gibi
nickimi kedi7 dedi: Kayıt olduğum zaman veli onayı istemiyordu Genişletmek için tıkla... O zaman yok. Bende vardı öyle bir onay. Yapabileceğin pek bir şey kalmadı gibi
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.874 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:54 #25 İnatla kendi ibanımız olmasını gerektiriyor o yüzden banka kartı çıkartmayı yeniden deniyeceğim
wrezled Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 14 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:21 #26 nickimi kedi7 dedi: Kayıt olduğum zaman veli onayı istemiyordu Genişletmek için tıkla... Hocam bir ebeveyninizden rica edin sizin adınıza hesap açsın bir bankadan. Çok uğraştırıcı bir iş değil içeride para kalmasından iyidir.
nickimi kedi7 dedi: Kayıt olduğum zaman veli onayı istemiyordu Genişletmek için tıkla... Hocam bir ebeveyninizden rica edin sizin adınıza hesap açsın bir bankadan. Çok uğraştırıcı bir iş değil içeride para kalmasından iyidir.