Papara para çekme sorunu

Loxyko

Megapat
Merhabalar, bundan yaklaşık 20 gün önce halkbank ATM'sinden papara kartım ile 310 TL para çekmek istedim. ATM hata verip halkbank diyalogu aramamı söyleyen bir yazı vardı. Umursamadım kartı geri alıp devam ettim. Sonra uygulamadan 310 TL çekildiğine dair mesaj geldi.
Para elime gelmemişti ama hesaptan çekilmişti. Müşteri hizmetlerini aradım ATM kodunu istediler kayıt açtıklarını söylediler, ve mail geldi chargeback işlemi falan yazıyordu pek anlamadım. En geç 25 gün süreceği yazıyordu. Ama para hala gelmedi. Sizce paramı alabilicek miyim? Daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu? Yardımlarınızı bekliyorum.

ATM'de bir sorun olursa bütün işlemleri görebiliyorlar. Dilekçe vermiştik, düzelttiler.
Yazıda unuttuğum bir yer kalmış. Papara kart ile parayı çekemedikten sonra kendi halkbank kartımı takıp çekmiştim. ATM'de sorun olduğunu düşünmüyorum ama 310TL'nin yanmasından çok korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı