Papara Rose Card Papara Black ile değişebilir mi?

Musty16

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Halihazırda rose karta sahibim ve sözleşmeli olmak için Black almak gerekiyormuş. Ben şimdi sipariş etsem gelse o Black kartı şu anki hesabıma tanımlı olan rose ile değiştirebilir miyim? Sözleşmeli olmak ve Papara'yı adamakıllı kullanmak her şeye erişebilmek istiyorum fakat burada tıkandım. Yardımlarınızı bekliyorum.

İkisini aynı anda kullanabiliyorsunuz hocam.

Black zorunluluğunuz yok.
Black, Almond, Gray, Rose, Teal renklerinden birini uygulamadan sipariş etmeniz gerekiyor sadece.

Not: 18 yaşınızdan küçükseniz ve veli onaylı iseniz, velinizin kendisini sözleşmeli yapıp, sizin sözleşmeli olmanızı onaylaması gerekiyor.

İkisinide kullanabilirsin fakat illa birini kullanacaksan, kullanmayacağın kartını iptal edebilirsin.

Black zorunluluğunuz yok.
Black, Almond, Gray, Rose, Teal renklerinden birini uygulamadan sipariş etmeniz gerekiyor sadece.

Not: 18 yaşınızdan küçükseniz ve veli onaylı iseniz, velinizin kendisini sözleşmeli yapıp, sizin sözleşmeli olmanızı onaylaması gerekiyor.

İkisinide kullanabilirsin fakat illa birini kullanacaksan, kullanmayacağın kartını iptal edebilirsin.
Peki nerden iptal edip yeni sipariş ettircem bulamadım

Alt kısımından ‘Papara Card’ ve kartınıza tıklayıp ‘kartı iptal et’ tuşu.
Yeni bir kart için ise aynı ‘Papara Card’ kısımından altta ‘Yeni kart’ tuşuna tıklayacaksınız.
Kartı iptal et dedğimde umarım hesap komple gitmez.. teşekkür ederim yardımın için.

Elbette değiştirebilirsiniz. Rose kartı iptal edin ve Black kart başvurusunda bulunun ama ikinci kart siparişiniz olacağı için 20 TL ücreti olduğunu unutmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı