Papara ve Nays alternatifi önerisi

ugory

Femtopat
Yaklaşık 2 sene boyunca Papara kullandıktan sonra Nays'a geçerken Papara hesabımı kapatmaya karar verdim, fazla hesap olmasın diye. O zamanlar Papara hesabımda eski bir telefon numaram kayıtlıydı. Ben hesabımın kapatıldığını zannediyordum ama Papara kişisel verileri 10 sene boyunca tutuyormuş. Tekrar hesap açamıyormuşum yani 10 sene boyunca.

Nays kullanırken bir sorunum yoktu lakin geçen tarafıma yapılan iadenin 10 gün boyunca gelmemesi, geldiğinde de hesap özetimde gözükmemesi, benim işlem sonrası bakiyeleri takip ederek fark etmemden ötürü profesyonellikten uzak olduğunu anladığım için; müşteri hizmetlerinin de hiçbir şekilde bana bir kanıt sunamamasından ötürü Nays hesabımı da sildim.

Son çare Papara'ya geri dönmek istedim lakin yeni aldığım telefon numarasıyla zamanında bir hesap oluşturulduğu için önce o telefon numarasının bana ait olduğunu kanıtlamam gerekiyordu, kanıtladıktan sonra da boş bulunup yeni bir hesap açtım telefon numaramla. Ben ne bileyim hesabımın 10 sene boyunca tutulduğunu :D Aynı telefon numarasıyla maksimum 2 tane hesap açılabildiği için zamanında onayladığım hesabı kendi telefon numaramla kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerinin 2 tane çözüm önerisi oldu. Ya yeni bir telefon numarası almam gerekiyor ya da "çok güvendiğim" bir yakınımın telefon numarasıyla hesabı kullanmam gerekiyor. Bu da çok profesyonel bir yaklaşım pek tabii. Merkez bankasına bağlıymış da, protokol çok netmiş de bir şeyler anlatıldı bana ama o kadar saçma geldi ki anlatamam. Herhalde firmanın sunabildiği çözüm önerisi banka hesabımı bir yakınımın telefon numarasıyla kullanmam. Sağlık olsun.

Günün sonunda bu 2 firma gibi sanal ödemelerimde kullanacağım bir uygulama lazım. Fiziki kartı olmak zorunda değil, olursa güzel olur. Aylık ödemelerimi ve internet alışverişlerimi yapacağım. İş Bankası kredi kartları hariç sanal kart oluşturmamıza izin vermiyor çünkü. Böyle şeyler kovalamak zorunda kalıyoruz. Vadesiz hesap ile sanal kart oluşturabildiğimiz bir banka varsa direkt banka da önerebilirsiniz.

Fibabanka'ya geçtim şu an bayağı memnunum.

Hocam 18 yaşından büyükseniz yada aileniz sıkıntı çıkartmaz ise banka hesabı açmanızı öneririm yada Sipay kullanabilirsiniz cashback oranları çok iyi.

Dediklerine en uygun olanı Aktifbank (Nkolay). Hesabın oluyor ve sanal kart oluşturabiliyorsun. Bunun dışında Paycell ve Papel de kullanıyorum onlara da bakabilirsin. Ama fikrimi sorarsan aralarında en az hatalı ve akıcı sisteme sahip olan Papara'dır

İyzico olabilir hocam bir araştırın isterseniz.
Fibabanka'ya geçtim şu an bayağı memnunum.
İkisini de araştıracağım, teşekkürler.
Hocam 18 yaşından büyükseniz yada aileniz sıkıntı çıkartmaz ise banka hesabı açmanızı öneririm yada Sipay kullanabilirsiniz cashback oranları çok iyi.
Banka hesabım var İş Bankası'nda. Lakin kendileri vadesiz hesap kullanıcılarına sanal kart vermiyor. Kredi kartım olursa sanal kart kullanabiliyormuşum. Ön ödemeli sanal kartları yok yani. Günlük vadeli limitini de 25.000'e çekmişler. Nitekim İş Bankası'nı da bırakacağım. Sipay'a da bakacağım. Teşekkürler.
Dediklerine en uygun olanı Aktifbank (Nkolay). Hesabın oluyor ve sanal kart oluşturabiliyorsun. Bunun dışında Paycell ve Papel de kullanıyorum onlara da bakabilirsin. Ama fikrimi sorarsan aralarında en az hatalı ve akıcı sisteme sahip olan Papara'dır
Paparayı kullanmak için telefon numarası değişmem gerekiyor hocam. Müşteri hizmetlerinin telefonla arayıp sunduğu çözüm bu. Veya yakınımın telefon numarası, neresinden tutsan elinde kalıyor. Söylediğiniz firmaları inceleyeceğim, teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı