Çözüldü Papara veli izni olmadan ATM'den para yüklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1082196

Decapat
Herkese merhaba, arkadaşlar geçen gün Papara aldım ve hesap doğrulamada veli iznine kadar her şeyi yaptım veli izni olmadan karta Şok Market'ten para yükledim, Steam'den oyun aldım ve marketten temassız ile bir şeyler alabildim fakat ATM'den para yükler mi bilmiyorum ve veli izni olmaz ise ne olur, anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herkese merhaba, arkadaşlar geçen gün Papara aldım ve hesap doğrulamada veli iznine kadar her şeyi yaptım veli izni olmadan karta şok Market'ten para yükledim, Steam'den oyun aldım ve marketten temassız ile bir şeyler alabildim fakat ATM'den para yükler mi bilmiyorum ve veli izni olmaz ise ne olur, anlatabilir misiniz?

Hiçbir şey olmaz hocam para yükleyebilirsiniz ama çekemezsiniz.
Herkese merhaba, arkadaşlar geçen gün Papara aldım ve hesap doğrulamada veli iznine kadar her şeyi yaptım veli izni olmadan karta şok Market'ten para yükledim, Steam'den oyun aldım ve marketten temassız ile bir şeyler alabildim fakat ATM'den para yükler mi bilmiyorum ve veli izni olmaz ise ne olur, anlatabilir misiniz?

Hiçbir şey olmaz hocam para yükleyebilirsiniz ama çekemezsiniz.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı