Papara vs İninal

IBAN'ını her yerden paylaşmazsan kimse bulamaz. Ayrıca patlatanlar dediğiniz tam ne oluyor?
bilmiyorum bende pek hatırlamıyorum ama sanki instada dolaşırken bi ara karşıma gelmişti ibanı bu tc si bu falan adam yazmıştı ama biraz zaman geçti o yüzden sorsanız bile hesabın adını hatırlamıyorum

Bilmiyorum bende pek hatırlamıyorum ama sanki Instagram'da dolaşırken bir ara karşıma gelmişti IBAN'ı bu T.C.'si bu falan adam yazmıştı ama biraz zaman geçti o yüzden sorsanız bile hesabın adını hatırlamıyorum

Genelde yaş kitlesi 12-15 olan çocukların kullanıp kendilerini havalı sandığı sorgu panelinden kaynaklıdır. İbanınızı her yerde yaymazsanız kimse bulamaz. Sonuçta IBAN'ım bu diye bağırmıyorsunuz.

Tamamdır sağ olun.

Rahatlıkla kullanabilirsiniz, Papara'yı milyonlarca insan kullanıyor. Sadece sosyal medyada gördüğünüz yüksek miktar teklif edip Papara hesabınızı kiralamak isteyenlere itibar etmeyin. Papara hesabınızdan kara para aklıyorlar ve tüm suç size kalıyor. Diğer konuya gelirsek, logo yapıp satacağım demiştiniz. Resmi bir site aracılığı ile yapıyorsanız sıkıntı yok. Ama direkt IBAN'a ödeme alırsanız ve bu sayı günde 10-20'yi geçerse incelemeye takılır. Vergi cezası gelebilir dikkat edin. Papara için değil, tüm banka ve cüzdan uygulamaları için geçerli bu dediklerim.

Yeni konular

Geri
Yukarı