Papara vs Tosla

Tosla karttan Tosla karta para atmak için Doğrulanmış Tosla'lı olmak gerekli artık. Doğrulanmış Tosla'lı için kendine ait banka hesabından 1 TL atacaksın. Banka hesabı olmadığı için Tosla kullanıyorduk zaten. Papara zaten geçiyordu, şimdi fark attı. Hem Tosla'nın uygulaması inanılmaz yavaş. Akbank ATM'sinden ücretsiz para atmak için telefonundaki uygulamada olan referansı girmen gerekli falan. Papara hala en iyisi.
 
Hangisinin kampanyaları daha iyi? Genelde oyun, oyun paraları, internetten kitap alışverişi ve Online alışveriş yapıyorum. Hangisi daha uygun?

Papara'da Tosla da kullanıyorum şöyle söyleyeyim Papara daha çok kampanya yapıyor Tosla o kadar yapmıyor ve Tosla'ya başka bir hesaptan para göndermek için o hesabın aynı kişinin olması lazım bu da saçma biraz fakat Tosla'ın arkasında Akbank var ama bana sorarsan Papara her zaman daha iyi özellikle Black kartı çok güzel hemde bedava evine yolluyorlar.
 
Hiç Papara kullanmadım fakat Tosla'dan oldukça memnunum. Kampanyalar oran olarak oldukça iyi, yaptığınız her alışverişte güzel bir kampanyayla karşılaşmanız muhtemel.
 
İkisini de kullanacağım fakat anladığım kadarıyla papara fiziksel olarak daha iyi. Bu yüzden fiziksel olarak paparayı kullanacağım.
 

Geri
Yukarı