Papara yerine alternatif kart önerisi

ardabngl

Decapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Aspire A315-59G
Merhaba, reşit değilim. Güvenilir bir banka arıyorum. Papara gibi bir şey tekrardan. Tosla olmasın sorun yaşadım. İyi günler.

Tami güzeldir. Cashbackl'leri oldukça iyi.

Hocam Tami bana kesinlikle güvenilir gelmiyor içinde param kaldı, destek vs. kimseyle iletişim kuramıyorum.

Merhaba, reşit değilim. Güvenilir bir banka arıyorum. Papara gibi bir şey tekrardan. Tosla olmasın sorun yaşadım. İyi günler.

Paycell kullanabilirsiniz. IBAN a vs. transfer çok yapmayacaksanız Ziraat Bankası reşit olmayan kişilere veli izni ile Bankkart veriyor tek sıkıntısı mobil bankacılığı yok. ATM'den hallediyorsunuz işlerinizi.

Ek olarakdan resmi bankalar harici ön ödemeli kartlarda çok para bulundurmayın. Her an kapatılabilme riski içerisindeler. Özellikle Ininal, Papara gibi kartların kapanmasıyla beraber çoğu kullanıcıları Paycell ve Tosla'ya geçti.

Eğer bu saydıklarımın risklerden hiçbiri olmasın ve mobil bankacılığa erişim olsun derseniz ailenizden kullanmadıkları resmi bir bankanın (örneğin: Garanti, VakıfBank, QNB gibi...) Kartını ve uygulamasını ödünç alabilirsiniz.

Özelliklerinden detaylıca bahseder misin hocam?

Yorumları da düşük iban olmadığını söylüyorlar.
Kendi ibanı yok. Garanti BBVA Bankası'na parayı atıp açıklamaya senin tami kodunu yazman gerek. Sürekli para transferi yaptım ve en geç 5-6 dakikada geliyor. Kartta 150.000 TL sınır var ki zaten o kadar para atacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı