Papara yerine banka önerisi

Karşılığında da hiçbir şekilde puan kazanamıyorsunuz. Akbank veya İş Bankası gibi bir banka ile senede 5000 TL’den fazla puan kazanılabilir.

İş Bankası ve Akbank hesapları açabilirsiniz. Gerçekten kusursuz bir banka arıyorsanız İş Bankası’nın rakibi yok. Akbank’ta para transferi ücreti ödenmemesi için muafiyet kazanılabilir ama bunun yerine Fibabanka, ON, CEPTETEB ve Enpara gibi ikinci bir banka da kullanabilirsiniz. :)
5000 TL'den fazla puan? Herhalde aylık işlemin 50000 TL olması lazım. 😁
 
Enpara da puan kazanabilir.
Enpara’da puan sistemi yok. Sadece Finansbank’ta var. Enpara ile 100000 TL bile harcasanız hiçbir şey vermiyor. Birkaç kampanyası var ama onlar da nakit iade yapıyor ve bir sürü şartı var.

Fibabanka ve ON da ücretsiz para transferine izin veriyor. ON, internet alışverişlerine %5 ve Netflix gibi platformlardaki alışverişlere %50 iade veriyor.

Herhalde aylık işlemin 50000 TL olması lazım.
Maximum kartınız ile 200 TL market alışverişi yaparsanız birleşen kampanyalar ile 20 TL ve 10 TL puan kazanabiliyorsunuz. Genç kartlardan birine sahipseniz market alışverişine ek olarak 10 TL daha veriliyor. Mobil temassız ödeme için de 10 TL veriliyor. Her kampanyanın üst limitini doldurursanız 2000 TL’ye veya ilk alışverişten sonra saymaya başlarsa 2200 TL’ye 380 TL puan kazanmış oluyorsunuz. Genç kartınız olmasa bile standart Maximum ile senede 24000 TL market alışverişine 3600 TL kazanılıyor. :) Tabii ki kimse sadece market alışverişi yapmıyor ve diğer kampanyalar da var. Aslında 5000 TL’den çok daha fazla kazandırıyor. :)
 
Herkese selam. Artık Papara'dan gına geldi. ATM'den yatırdığım para hesaba zorla 3 günde geçirildi. Bugün de Akbank ATM'sinden işlem yapamadım. Sürekli hata verdi. Bir yandaki ATM'ye geçtim. Doğru şifreyi girmeme rağmen kabul etmedi. Bir yandakine geçtim. Bu sefer de şifre limiti aşıldı. Banka ile iletişime geçin dedi. 15₺ para için girdiğim çilelere bakın. Papara yerine önerebileceğiniz bir banka varsa ona geçmeyi düşünüyorum.

Gerçek banka diyorsan Ziraat Bankası, ön ödemeli dersen Tosla.
 

Geri
Yukarı