Marketlerde İş Bankası İlk İmza oyun ve abonelikler için Nays kullanmayı düşünüyorum nasıldır? Daha iyi alternatifler var mıdır?
Papel iyi ama 18 yaş altına belli limit koyuyormuş. Tosla da iyi diyorlar ona da bakabilirsin.
Limit varmış galiba ondan öyle dedim.Garanti, Kuveyt Türk, İş Bankası gibi devlet bankalarını tercih edin.
Papel'da az önce denediğim 18 yaş altı kabul etmiyoruz ibaresi var bu bilgi yanlıştır ve Tosla'ya gelirsek müşteri desteği garip çalışıyor.
Velinizle gidip adınıza banka hesabı açtırın önerim ziraat/akbank falan olur İş Bankası İlk İmza falan da olur arkası sağlam bir banka seçin her gün farklı bir banka kapanıyor.
Direkt İş Bankası'na ait. Dekontlara falan bakarsanız İş Bankası'nınkilerle birebir aynı.Hocam zaten para iş bankasında kalacak harcama yapacağım zaman naysa atacağım hem naysında arkasında İş Bankası varmış sanırsam.
Sorun olmaz. Ama İş Bankası hesabı açacaksanız abonelikler için Nays kullanmanız daha mantıklı olur.ilk imza açmayı düşünüyorum, dijital aboneliklerimde ve satın alımlarda kullanacağım bir sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.