Papara'da kalan para ATM'den çekebilir mi?

Merhaba, bir gelişmeyi aktaralım duyumlarıma göre Papara yakın zamanda sigorta ve alım-satım işlerine dönecek ve elektronik para hizmeti sona erecek yani Midas gibi olacak ve yarın saat 6.30 da paralar çekilebilecek diye duyum aldım ve bir devrin sonu böyle biticekmiş meğer.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-31-20-56-27-748_com.android.chrome-edit.jpg
    423,6 KB · Görüntüleme: 63
Nerden aldın duyumu?

Helalsin, haber verdiğin iyi oldu. Umarım paraları dümdüz ATM'den çekebilirim. Şöyle bir muhabbet çıktı, Papara'daki bakiyeyi devlet bankasına aktarma. Bende Ziraat bankası varda Paparaya geçtiğimden beri yüzüne bakmıyorum. Mobil bankacılık bile açtırmaya üşenmiştim o zamanlar...

Yazık oldu. En azından paramız uzun süre içeride kalmamış oldu.

Yazık oldu. En azından paramız uzun süre içeride kalmamış oldu.
Vallah ben şu oyun alma muhabbetine baya geç girdim. 2023 gibi ilk gaming sisteme sahip olduktan 2 yıl sonra mı ne Papara'yı keşfettim. Ondan çok daha öncede kuzenim kullanıyordu baya. İsmini bende bir şekilde duyuyordum eninde sonunda. 2020'den sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı cidden. İnternet ortamı daha ciddi hal almaya başlıyor. İnternet demekte zaten herkes için hayatın büyük bir parçası gibi bir şey.

Arkadaşlar paramı nasıl çekebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…