Papara'da kalan para kartsız nasıl çekilir?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Adıma kartım yok ve 18 yaşından büyüğüm.

Böyle bir özellik gelmiş ama dediğim gibi 18 yaş üstüyüm yani. Kendi adıma kartım yok diye ben niye para çekemiyorum ki Papara'ya mail atıyorum adamakıllı yanıt gelmiyor. Fikri olan var mı?

Kendi adına kart cıkartsana dostum,reşit olmuşsun sonuçta.

Merhaba. İhtiyacım olsa zaten çıkartırdım. Seneye belki çıkartırım eğer çözüm bulmazsalar.

Büyük ihtimal bir süre böyle takılı kalır, ihtiyacının olmaması garibime gitti ben kartsız rahat edemiyorum

Büyük ihtimal bir süre böyle takılı kalır, ihtiyacının olmaması garibime gitti ben kartsız rahat edemiyorum
Kendi adıma kartın olması aslında benim de hoşuma gider ama ailem sıcak bakmıyor. Kendi adıma kart olmadan bu iş yürümeyecek gibi dediğin gibi. Seneye ilk aylarda açarım muhtemelen.

Kendi adıma kartın olması aslında benim de hoşuma gider ama ailem sıcak bakmıyor. Kendi adıma kart olmadan bu iş yürümeyecek gibi dediğin gibi. Seneye ilk aylarda açarım muhtemelen.

Aile bu konularda önemsiz, reşitsin artık bir nebze 18 yaş özgürlüğünü yaşamak lazım.

Hocam konudan bağımsız olacak da sağolasın senden öğrendim bu haberi şimdi çektim parayı.

Merhaba öncelikle 18 yaşındasın. Ailen bu duruma karışamaz, gidip çıkar kartını.

Şinasi hocam merhaba bildiğim kadarıyla şu anlık kendi adınıza ıbanınızın olması lazım yani bir banka hesabına ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…