Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.132 Çözümler 5 7 Kasım 2025 #11 SkyHawking dedi: Papara'da tanımlı banka hesabı olmayanlara ne olacak peki? Genişletmek için tıkla... Onlar beklemek zorunda hocam. Herhalde bir süre sonra bize de sıra gelir. Wojaiss dedi: Sizin dediğinizi yaptım fakat hata veriyor şu an galiba hala kapalı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam üstteki arkadaşın dediği gibiymiş. Eskiden IBAN'i kayıtlı olanlar çekebiliyormuş.
SkyHawking dedi: Papara'da tanımlı banka hesabı olmayanlara ne olacak peki? Genişletmek için tıkla... Onlar beklemek zorunda hocam. Herhalde bir süre sonra bize de sıra gelir. Wojaiss dedi: Sizin dediğinizi yaptım fakat hata veriyor şu an galiba hala kapalı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam üstteki arkadaşın dediği gibiymiş. Eskiden IBAN'i kayıtlı olanlar çekebiliyormuş.
Wojaiss Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 189 Çözümler 1 7 Kasım 2025 #12 Kasım_0 dedi: Onlar beklemek zorunda hocam. Herhalde bir süre sonra bize de sıra gelir. Evet hocam üstteki arkadaşın dediği gibiymiş. Eskiden IBAN'i kayıtlı olanlar çekebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Eh yapacak bir şey yok artık bekleyeceğiz ne olacak diye size de teşekkürler. TheMaZi dedi: Kapanmadan önce uygulamada kayıtlı olması lazımmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
Kasım_0 dedi: Onlar beklemek zorunda hocam. Herhalde bir süre sonra bize de sıra gelir. Evet hocam üstteki arkadaşın dediği gibiymiş. Eskiden IBAN'i kayıtlı olanlar çekebiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Eh yapacak bir şey yok artık bekleyeceğiz ne olacak diye size de teşekkürler. TheMaZi dedi: Kapanmadan önce uygulamada kayıtlı olması lazımmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.132 Çözümler 5 7 Kasım 2025 #13 Wojaiss dedi: Eh yapacak bir şey yok artık bekleyeceğiz ne olacak diye size de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İyi akşamlar.
Wojaiss dedi: Eh yapacak bir şey yok artık bekleyeceğiz ne olacak diye size de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İyi akşamlar.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 863 Çözümler 3 8 Kasım 2025 #14 TheMaZi dedi: Bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Neye göre transfer yapılacak ki? Sunucular kapanmıyor mu? İçeride kalan paralara ne olacak peki?
TheMaZi dedi: Bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Neye göre transfer yapılacak ki? Sunucular kapanmıyor mu? İçeride kalan paralara ne olacak peki?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.231 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #15 SkyHawking dedi: Neye göre transfer yapılacak ki? Sunucular kapanmıyor mu? İçeride kalan paralara ne olacak peki? Genişletmek için tıkla... İlk patladığında bıraktığım için ne olur bilemiyorum. İleride açarlar muhtemelen para aktarmayı.
SkyHawking dedi: Neye göre transfer yapılacak ki? Sunucular kapanmıyor mu? İçeride kalan paralara ne olacak peki? Genişletmek için tıkla... İlk patladığında bıraktığım için ne olur bilemiyorum. İleride açarlar muhtemelen para aktarmayı.