GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Cuma 11:16 #1 Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
Arkadaşlar 20k param Papara'da kaldı. Lisansını iptal etmişler, parayı banka hesabıma da gönderemiyorum. Ne yapacağım?
OBeloO Decapat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 Cuma 20:49 #51 GamerZ754 dedi: Akbank ATM'sinden çekmeyi deneyin demiş bazıları yakınlarda vardı hocam yarın gidip deneyeceğim çekmeyi olursa cevap yazarım. Genişletmek için tıkla... Sabah Akbank'tan denedim olmadı. Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: Akbank ATM'sinden çekmeyi deneyin demiş bazıları yakınlarda vardı hocam yarın gidip deneyeceğim çekmeyi olursa cevap yazarım. Genişletmek için tıkla... Sabah Akbank'tan denedim olmadı.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.473 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:00 #52 GamerZ754 dedi: Yeni bildiri yayınlamışlar hocam hizmetlerimizi sonlandırıyoruz diye iade işlemlerini başlatacaklarmış. Genişletmek için tıkla... Ah be üzümlü kekim. Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: Yeni bildiri yayınlamışlar hocam hizmetlerimizi sonlandırıyoruz diye iade işlemlerini başlatacaklarmış. Genişletmek için tıkla... Ah be üzümlü kekim.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.391 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:01 #53 GamerZ754 dedi: Yeni bildiri yayınlamışlar hocam hizmetlerimizi sonlandırıyoruz diye iade işlemlerini başlatacaklarmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak o iş ;D bilgi yok bir şey yok mail attîm IBAN versem oraya çekseler kurtulsam gitsem. Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: Yeni bildiri yayınlamışlar hocam hizmetlerimizi sonlandırıyoruz diye iade işlemlerini başlatacaklarmış. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak o iş ;D bilgi yok bir şey yok mail attîm IBAN versem oraya çekseler kurtulsam gitsem.
KS KS GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Cuma 21:02 #54 Luvyan dedi: Nasıl olacak o iş ;D bilgi yok bir şey yok mail attîm IBAN versem oraya çekseler kurtulsam gitsem. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hayatımda hiç yaşamadığım bir durum açıkçası. Artı 0 Eksi
Luvyan dedi: Nasıl olacak o iş ;D bilgi yok bir şey yok mail attîm IBAN versem oraya çekseler kurtulsam gitsem. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki hayatımda hiç yaşamadığım bir durum açıkçası.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.391 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:03 #55 GamerZ754 dedi: Bilmiyorum ki hayatımda hiç yaşamadığım bir durum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bir baktın 6 7 ay sonra aldık parayı hiç belli değil inş şu mailime dönerlerde sonuç iyi olursa paylaşırım. Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: Bilmiyorum ki hayatımda hiç yaşamadığım bir durum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bir baktın 6 7 ay sonra aldık parayı hiç belli değil inş şu mailime dönerlerde sonuç iyi olursa paylaşırım.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.985 Makaleler 1 Çözümler 12 Cuma 21:03 #56 Papara en azından iade edecekmiş ininal kapanalı kaç ay geçti içeride kaç TL paramız kaldı çıt yok Artı 0 Eksi
talha1481 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Bolu Cuma 21:04 #57 Luvyan dedi: Nasıl olacak o iş ;D bilgi yok bir şey yok mail attîm IBAN versem oraya çekseler kurtulsam gitsem. Genişletmek için tıkla... Midas gibi hizmet verecekler artık ve bir devir daha toz oldu. Artı 0 Eksi
Luvyan dedi: Nasıl olacak o iş ;D bilgi yok bir şey yok mail attîm IBAN versem oraya çekseler kurtulsam gitsem. Genişletmek için tıkla... Midas gibi hizmet verecekler artık ve bir devir daha toz oldu.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.712 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek Cuma 21:04 #58 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Papara şu şekil ayrılıyor aramızdan. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Papara şu şekil ayrılıyor aramızdan.
KS KS GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek Cuma 21:08 #59 Luvyan dedi: Bir baktın 6 7 ay sonra aldık parayı hiç belli değil inşallah şu mailime dönerlerde sonuç iyi olursa paylaşırım. Genişletmek için tıkla... 6 7 ay benim parama el koyma hakları olduklarını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Luvyan dedi: Bir baktın 6 7 ay sonra aldık parayı hiç belli değil inşallah şu mailime dönerlerde sonuç iyi olursa paylaşırım. Genişletmek için tıkla... 6 7 ay benim parama el koyma hakları olduklarını sanmıyorum.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.712 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek Cuma 21:08 #60 GamerZ754 dedi: 6 7 ay benim parama el koyma hakları olduklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı kişilerin buna gücü var yapabilirler seste çıkarttırmazlar sana maalesef. Artı 0 Eksi
GamerZ754 dedi: 6 7 ay benim parama el koyma hakları olduklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı kişilerin buna gücü var yapabilirler seste çıkarttırmazlar sana maalesef.