Çözüldü Papara'da sözleşmeli hesaba geçmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

492457

Hectopat
Bugün kartımı birisi getirmiş apartman kapısının altındaki boşluktan sokup gitmiş. Papara'nın sitesinde tanışmış olalım bir de imzanı alalım sende sözleşmeli hesaba geç gibi bir şey diyordu. Şu an Papara Black kartımı aktive ettim ama sözleşmeli gözükmüyorum. Çok büyük bir sorun değil ama yine de bazı yerlerde lazım gibi görünüyor.

18 yaş ve üzerinde değilsen eğer, 18 yaşına bastığın an sözleşmeli yapabiliyorsun. Yoksa veli hesabı istiyor ve ondan onaylayarak sözleşmeli hesaba geçiş sağlayabiliyorsun.

18 yaş ve üzerinde değilsen eğer, 18 yaşına bastığın an sözleşmeli yapabiliyorsun. Yoksa veli hesabı istiyor ve ondan onaylayarak sözleşmeli hesaba geçiş sağlayabiliyorsun.

Hesap daha önce onaylatılmıştı velimden. Bir daha mı onaylayacağız şimdi? Ve sözleşmeli olmazsam ne gibi şeyleri yapamam?

Hesap daha önce onaylatılmıştı velimden. Bir daha mı onaylayacağız şimdi? Ve sözleşmeli olmazsam ne gibi şeyleri yapamam?

Pek emin değilim öyle bir şey vardı sanıyorum sözleşmeli olması için velinin kendisinin görüşerek onay vermesi gerekirdi sanırım. Bir kardeşimiz öyle yapmıştı. Senin için herhangi bir olumsuz yönü olmaz eğer Papara hesabından banka hesabına para aktarımı yapmayacaksan. Onun dışında hemen hemen aynı diğer özellikleri.

18 yaş altıyım ve sözleşmeli hesaptayım. Papara'yı arayıp durumunu izah edersen yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…