Papara'dan başkasının adına Discord alışverişi yapılırsa sorun olur mu?

ahmet164632

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Birisine owo cash karşılığı Nitro promosyon aktif edeceğim kendi kartımla. Fakat benim hesabım değil. O yüzden ceza yer miyim? Kodu VPN ile aktif ediyorum.

Selam. Birisine owo cash karşılığı Nitro promosyon aktif edeceğim kendi kartımla. Fakat benim hesabım değil. O yüzden ceza yer miyim? Kodu VPN ile aktif ediyorum.
Sıkıntı olmaz. Benim nitromu bir arkadaşım ödüyor her ay onun kartından çekiyor.

Sıkıntı olmaz. Benim nitromu bir arkadaşım ödüyor her ay onun kartından çekiyor.
Bir iddiaya girdik onun sonucunda bu olay oldu. :D

Olmaz ama sanal kart veya hayalet kart kullanmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Kartı silmezse 2. ayın parasını sizin hesabınızdan çekebilir. Aldıktan sonra sanal kart ise kartı silin ya da kartı kullanıma kapatın, hayalet kart ise silinir zaten. (Hayalet kart kullanacaksanız 20-25 TL limit koyun çünkü 1$ çekip geri iade edecek.)
Not: O kişinin hesabına girip kendiniz aldıktan sonra kayıtlı kartlardan kartı silerseniz bunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Olmaz ama sanal kart veya hayalet kart kullanmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Kartı silmezse 2. ayın parasını sizin hesabınızdan çekebilir. Aldıktan sonra sanal kart ise kartı silin ya da kartı kullanıma kapatın, hayalet kart ise silinir zaten. (hayalet kart kullanacaksanız 20-25 TL limit koyun çünkü 1$ çekip iade edecek.)
Not: O kişinin hesabına girip kendiniz aldıktan sonra kayıtlı kartlardan kartı silerseniz bunlarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Zaten öyle yapacağım. Hayalet kartı biliyorum fakat nasıl alacağım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı