B bigcherry Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 718 Çözümler 3 7 Aralık 2024 #1 Doğrulama ile ilgili işlem yapmadım fakat bildirim geldi, neden olabilir? Dosya Ekleri 1733578003492.png 63,7 KB · Görüntüleme: 68
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 7 Aralık 2024 #2 bigcherry dedi: Doğrulama ile ilgili işlem yapmadım fakat bildirim geldi, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Martıyı hiç kullanmadıysanız kart bilgileriniz çalınmış olabilir. Kartı kapatın.
bigcherry dedi: Doğrulama ile ilgili işlem yapmadım fakat bildirim geldi, neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Martıyı hiç kullanmadıysanız kart bilgileriniz çalınmış olabilir. Kartı kapatın.
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.325 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer Bayburt 7 Aralık 2024 #3 SMS Bomber atmış olabilirler. Ya da kart bilgileriniz çalınmıştır.
B bigcherry Centipat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 718 Çözümler 3 7 Aralık 2024 #4 849721 dedi: Martıyı hiç kullanmadıysanız kart bilgileriniz çalınmış olabilir. Kartı kapatın. Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerim çalınsa para çekmezler miydi? Ayrıca Martı kullandım fakat doğrulama işlemi yapmadım. Numarada başka bir aile üyemin numarası yazıyor. Fruko Gazoz dedi: SMS Bomber atmış olabilirler. Ya da kart bilgileriniz çalınmıştır. Genişletmek için tıkla... SMS Bomber ile 1 tane mi geliyor mesaj?
849721 dedi: Martıyı hiç kullanmadıysanız kart bilgileriniz çalınmış olabilir. Kartı kapatın. Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerim çalınsa para çekmezler miydi? Ayrıca Martı kullandım fakat doğrulama işlemi yapmadım. Numarada başka bir aile üyemin numarası yazıyor. Fruko Gazoz dedi: SMS Bomber atmış olabilirler. Ya da kart bilgileriniz çalınmıştır. Genişletmek için tıkla... SMS Bomber ile 1 tane mi geliyor mesaj?
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.325 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer Bayburt 7 Aralık 2024 #5 bigcherry dedi: SMS Bomber ile 1 tane mi geliyor mesaj? Genişletmek için tıkla... Belki başka yerlerden de mesaj gelmiştir, bu paparadan geldiği için aklınıza bu takılmıştır ve bunu foruma atmışsınızdır? Sizin bilgi vermediğiniz bir şey olduğu için olasılıkları söylüyorum.
bigcherry dedi: SMS Bomber ile 1 tane mi geliyor mesaj? Genişletmek için tıkla... Belki başka yerlerden de mesaj gelmiştir, bu paparadan geldiği için aklınıza bu takılmıştır ve bunu foruma atmışsınızdır? Sizin bilgi vermediğiniz bir şey olduğu için olasılıkları söylüyorum.