Şu anda Papara kullanıyorum ama Nays'ın cashback kampanyaları çok daha iyi geldi. Özellikle son zamanlarda Papara'da cashback kampanyaları daha kötü. Netflix, Spotify, YouTube vs. %50 cashback veriyordu şimdi sadece 10 TL veriyor. Nays'ta platform üyeliklerinde %50 ve ekstradan internet alışverişinde de daha iyi kampanyaları var diye gördüm. Sizce geçiş yapmaya değer mi? Bir de şimdi okudum galiba fiziksel kartı yokmuş.
Anlaşıldı. İnternet alışverişi için nays dışarıda ödeme yaparken papara kullanıcam büyük ihtimalle. Nays’ta karekod işi yorar ama nfc nasıl olur? Nfc ile ödemek için uygulamaya girmeye ya da telefonun kilidini açmaya gerek var mı yoksa telefon kapalıyken okutsak oluyor mu? Eğer öyle oluyorsa cüzdandan çıkararak paparayla temassız ödemeden bile hızlı olur.
Anlaşıldı. İnternet alışverişi için nays dışarıda ödeme yaparken papara kullanıcam büyük ihtimalle. Nays’ta karekod işi yorar ama nfc nasıl olur? Nfc ile ödemek için uygulamaya girmeye ya da telefonun kilidini açmaya gerek var mı yoksa telefon kapalıyken okutsak oluyor mu? Eğer öyle oluyorsa cüzdandan çıkararak paparayla temassız ödemeden bile hızlı olur.
Anlaşıldı. İnternet alışverişi için Nays dışarıda ödeme yaparken Papara kullanacağım büyük ihtimalle. Nays'ta karekod işi yorar ama NFC nasıl olur? NFC ile ödemek için uygulamaya girmeye ya da telefonun kilidini açmaya gerek var mı yoksa telefon kapalıyken okutsak oluyor mu? Eğer öyle oluyorsa cüzdandan çıkararak Papara'yla temassız ödemeden bile hızlı olur.
Direkt nays hesabınıza para aktaracaksanız İş Bankası ATM'lerinden işlem yapılıyor. Diğer bankalardaki hesabınızdan para çekiminde ve yatırımında nays bir ücret almıyor.