ATM'de para yatırma bölümü olduğundan emin misiniz?Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım, veya kullandığınız ATM'de para yatırma özelliği de olmayabilir.Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım.
Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki?Hocam bende de Black Card sahibiyim ve ATM'lerden para yatırabiliyorum.
Bir sürü ATM denedim ama.Bazı ATM'leri desteklemiyordu sanırım, veya kullandığınız ATM'de para yatırma özelliği de olmayabilir.
Hocam emin değilim Annemle beraber açmıştım, Nasıl anlayabilirim onaylı olduğunu?Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki?
Bir sürü ATM denedim ama.
Para yatırma esnasında atmdeki hatanın fotoğrafını atabilir misiniz? Kuzenim de benzer bir sorundan bahsetmişti bana bazı atmlerde şifresini girse de kabul etmiyormuş.Hesabın onaylı mı sözleşmeli mi peki?
Bir sürü ATM denedim ama.
Papara uygulamasına girip profil fotoğrafına basıp hesap detaylarında yazıyordu galiba.Hocam emin değilim Annemle beraber açmıştım, Nasıl anlayabilirim onaylı olduğunu?
Papara Black Card onaylı hesap sahibiyim. ATM'lerden hesabıma para yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.