Hacı Yuksl Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Arkadaşlar tüm hesaplarim icralik bloke konuldu ben Papara hesabi açtım avukat arkadasimiz varsa soruyorum. Papara hesabi icra edilebiliyor mu bloke oluyor mu?
Arkadaşlar tüm hesaplarim icralik bloke konuldu ben Papara hesabi açtım avukat arkadasimiz varsa soruyorum. Papara hesabi icra edilebiliyor mu bloke oluyor mu?
Ryzon Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Evet olur. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
cansuwx Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mart 2025 #3 Hacı Yuksl dedi: Arkadaşlar tüm hesaplarim icralik bloke konuldu ben Papara hesabi açtım avukat arkadasimiz varsa soruyorum. Papara hesabi icra edilebiliyor mu bloke oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir emin değilim, blokeli bakiye ibaresini görmüştüm paparada. Eskiden yoktu ama yeni gelmiş galiba.
Hacı Yuksl dedi: Arkadaşlar tüm hesaplarim icralik bloke konuldu ben Papara hesabi açtım avukat arkadasimiz varsa soruyorum. Papara hesabi icra edilebiliyor mu bloke oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olabilir emin değilim, blokeli bakiye ibaresini görmüştüm paparada. Eskiden yoktu ama yeni gelmiş galiba.
m.enooww38 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 | Amd Ryzen 3 | Asus VivoBook | 256 GB | 8 GB Ram | Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2025 #4 Olur maalesef
Dragonborn Megapat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 389 Çözümler 5 8 Mart 2025 #5 Çevremde çok gördüm KYK dan dolayı bütün hesapları bloke edilen kişiler. Ancak Papara hesaplarına dokunulmamıştı o zamanlar. Rahat rahat ordan işlem yapıyorlardı. Şu an durum nedir bilemiyorum.
Çevremde çok gördüm KYK dan dolayı bütün hesapları bloke edilen kişiler. Ancak Papara hesaplarına dokunulmamıştı o zamanlar. Rahat rahat ordan işlem yapıyorlardı. Şu an durum nedir bilemiyorum.