Onaylı, para yatirabiliyprum, cekebiliyorum, IBAN'dan atabiliyorum, başka bankalardan ıbana para alabiliyorum, aylık 50 ya da 100.000 TL de yatırma limiti var. İş yerindeki abiler sorun olmaz dedi de patrona hiç bahsetmedim. 2ye sistem sattım para yattı 3'e telefon sattım yattı sorun olmadı ama büyük parada bir şey olur mu diye soruyorum.
Benim zamanımda derken hocam. 3-5 yıllık kartlar zaten 20-30 yil gecmisi yok.
Para zaten bir kisinin hesabından benim hesabıma geçecek. Daha öncesinde adam pazartesi atıyorum paranı dedi. 7'ye mi uyarladı bir şeyler yaptı para geldi. Daha önce farklı farklı bankalardan para aldım hocam. 2-3 bin TL civarlarinda.
Öyle hocam. 1-2 yıldır da kullanıyorum kartı.
Maaş aylık yatıyor, servis var, sigortada yapacaklarını söylediler illegal bir şey yok hocam kurumsal, çocuk ürünü satan mağazanın deposunda çalışıyorum. İsim vermek istemediğimden açmadım.