Papara'ya maaş yatar mı?

Şahsen Papara'dan maaş yatıcanı sanmam ziraat tercih edeceğiniz son banka olmalı çünkü önemli bir işin olduğu için cok sıra olur ziraat bankasında yaptığınız iş özel iş ise garanti ya da Akbank tercih etmenizi tavsiye ederim.

Belirli banka soyluyorlar ise muhtemelen anlasmalari oldugundandir. Papara'da kisiye ozel IBAN var artik. Her yerde geciyor, bir sıkıntı yok.

Papara şu an iyi olsa da ön ödemeli kart banka olmadığı için maaş yatmaz.

Hocam eğer hesabınız onaylı veya sözleşmeli ise yatar.
Onaylı, para yatirabiliyprum, cekebiliyorum, ibandan atabiliyorum, başka bankalardan Ibana para alabiliyorum, aylık 50 ya da 100.000 TL de yatırma limiti var. İş yerindeki abiler sorun olmaz dedi de patrona hiç bahsetmedim. 2ye sistem sattım para yattı 3 e telefon sattım yattı sorun olmadı ama büyük parada bir şey olur mu diye soruyorum.

Çok uzun süre iş hayatındayım ilk defa fark etmez diyen bir işletme görüyorum. Benim zamanım da Papara markette bile doğru dürüst geçmiyordu gelişmiş.
Benim zamanımda derken hocam. 3-5 yıllık kartlar zaten 20-30 yil gecmisi yok.

Papara şu an iyi olsa da ön ödemeli kart banka olmadığı için maaş yatmaz.
Para zaten bir kisinin hesabından benim hesabıma geçecek. Daha öncesinde adam pazartesi atıyorum paranı dedi. 7 ye mi uyarladı bir şeyler yaptı para geldi. Daha önce farklı farklı bankalardan para aldım hocam. 2-3 bin TL civarlarinda.

Onaylı ve sözleşmeliyse sorun çıkmaz diye biliyorum.
Öyle hocam. 1-2 yıldır da kullanıyorum kartı.

iş özel iş ise
Maaş aylık yatıyor, servis var, sigortada yapacaklarını söylediler illegal bir şey yok hocam kurumsal, çocuk ürünü satan mağazanın deposunda çalışıyorum. İsim vermek istemediğimden açmadım. 🙂

Onaylı, para yatirabiliyprum, cekebiliyorum, IBAN'dan atabiliyorum, başka bankalardan ıbana para alabiliyorum, aylık 50 ya da 100.000 TL de yatırma limiti var. İş yerindeki abiler sorun olmaz dedi de patrona hiç bahsetmedim. 2ye sistem sattım para yattı 3'e telefon sattım yattı sorun olmadı ama büyük parada bir şey olur mu diye soruyorum.

Benim zamanımda derken hocam. 3-5 yıllık kartlar zaten 20-30 yil gecmisi yok.

Para zaten bir kisinin hesabından benim hesabıma geçecek. Daha öncesinde adam pazartesi atıyorum paranı dedi. 7'ye mi uyarladı bir şeyler yaptı para geldi. Daha önce farklı farklı bankalardan para aldım hocam. 2-3 bin TL civarlarinda.

Öyle hocam. 1-2 yıldır da kullanıyorum kartı.

Maaş aylık yatıyor, servis var, sigortada yapacaklarını söylediler illegal bir şey yok hocam kurumsal, çocuk ürünü satan mağazanın deposunda çalışıyorum. İsim vermek istemediğimden açmadım. 🙂

Tamam zaten ben illegal demedim ki Papara'dan maas yatmaz demek istiyorum ama sen bilirsin patrona söyle Papara IBAN'i diye haberi olsun yani.

Ön ödemeli kartlara maaş ödemesi gerçekleşmez. Ödemenizi yapan kişi veya kurum hesabından çıkan parayı ''Maaş Ödemesi'' olarak göstermekte, bu yüzden Papara'ya maaş ödemesi yapmak sakıncalıdır.

Eğer ki banka hesabı açmak istersen, Garanti BBVA bankasını tercih edebilirsin.

Ön ödemeli kartlara maaş ödemesi gerçekleşmez. Ödemenizi yapan kişi veya kurum hesabından çıkan parayı ''Maaş Ödemesi'' olarak göstermekte, bu yüzden Papara'ya maaş ödemesi yapmak sakıncalıdır.

Eğer ki banka hesabı açmak istersen, Garanti BBVA bankasını tercih edebilirsin.
Yakında ziraat var sanırım hocam. Bir bakacağım o duruma. Bankaların ne gibi ayrıcalığı varki birbirinden? Ek olarak ben ibandan para atma falan işlemi gibi şeyleri oradan halletmeyecegim. Havada uçan kuşa para yazıyorlar. O tarz işlemlerde papara devam. Maaşı çekeceğim sadece.

Yakında ziraat var sanırım hocam. Bir bakacağım o duruma. Bankaların ne gibi ayrıcalığı varki birbirinden? Ek olarak ben IBAN'dan para atma falan işlemi gibi şeyleri oradan halletmeyecegim. Havada uçan kuşa para yazıyorlar. O tarz işlemlerde Papara devam. Maaşı çekeceğim sadece.

Banka resmidir giren çıkan paralar kayıt olunur şey yapılır ön ödemeli kart zaten para atarsan harcadığın kart sen para atmadıktan sonra özeliği yok yani ama bankaların kredi kartları falan var bankalar daha iyidir kesinlikle Papara çok kullandım en son papaz oldum kapattım 5 kez kapanmış bilmem ne imiş falan açamıyoruz tekrar falan zaten kuryesi berbat kartı kaybetsen müşteri hizmetleri berbat.

Yakında ziraat var sanırım hocam. Bir bakacağım o duruma. Bankaların ne gibi ayrıcalığı varki birbirinden? Ek olarak ben ibandan para atma falan işlemi gibi şeyleri oradan halletmeyecegim. Havada uçan kuşa para yazıyorlar. O tarz işlemlerde papara devam. Maaşı çekeceğim sadece.
Eğer 18-25 yaş aralığındaysan kampanyalara katılabileceğin kredi kartlarını kullana bilirsin. Şu anda Garanti BBVA Genç Bonus kredi kartını kullanmaktayım ve gayet memnunum, kampanyaları vs. işime yarıyor.

Paparaya kıyasla öyle ahım şahım bir farkı yok banka veya kredi kartlarının...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı