Papara'ya yatırılan para içeride kalır mı?

alperen_444

Hectopat
Daha fazla  
Papara'dan dijital platform ödemelerimi yapmam lazım, hesabım incelemeye alınmadı ama param içerde kalır diye de yatıramıyorum, sizce ne yapmalıyım?

Papara'dan dijital platform ödemelerimi yapmam lazım, hesabım incelemeye alınmadı ama param içerde kalır diye de yatıramıyorum, sizce ne yapmalıyım?
Hayır şuanlık kullanmanızda bir sorun yok ve paranızın içinde kalması söz konusu değil ödemelerinizi yapabilirsiniz.
(Şuan sadece Papara hesabı dışında başka hesaplara para yollanamıyor.)

Bazı kullanıcıların hesabı incelemeye alınmış paraları içeride kalmış o yüzden acaba ben para yatırırsam incelemeye alınır mı dedim
İncelenmeye alınıpda hesabı kapatılanlar yasadışı şeyler yapan kişiler eğer sizde yasadışı şeyler yaptıysanız çoktan hesabınız kapatılıp üstüne kapınıza aynasızlar dayanmıştı.

Papara şu an devletin elinde yani şu an devlet bankası oldu diyebiliriz Papara'yı kullanmaznıda hiçbir sıkıntı olmaz blokelerden dolayı parayı şu an başka hesaba aktaramıyosunuz onlar açıldıktan sonra da çok daha güzel olur benim önerim yatırabilriisniz.

Hesabınız kısıtlı değilse yatırabilirsiniz. Paranız içeride kalmaz. Para harcayamazsanız da geri çekersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı